Simona Halep şi Serena Williams au declanşat un scandal uriaş în Australia, după ultimele lor meciuri jucate la Melbourne.

Simona a învins-o pe Sofia Kenin, iar Serena pe Eugenie Bouchard, dar fanii nu au putut vedea meciurile lor la televizor. 

Cele două posturi cu acces general pentru public au preferat să transmită altceva, decât jocul numărului 1 mondial şi cel al celei mai titrate jucătoare prezente la Australian Open   

Televiziunile au transmis în locul acestora meciurile unor australieni, Alex Bolt vs Gilles Simon şi Alexei Popyrin vs Dominic Thiem, provocând furia fanilor, care au bombardat  cu mesaje acuzatoare, susţinând că e vorba de sexism, câtă vreme au fost preferate două meciuri de băieţi, care chiar dacă sunt australieni nu sunt nici pe departe vedete.    

Revolta a luat proporţii şi pentru că după terminarea acestora, una dintre televiziuni a trecut la un film cu Arnold Schwarzeneger, în loc să dea imagini de la meciul de fete aflat în desfăşurare.   

Din partida Simonei Halep cu Sofia Kenin, spre exemplu, au fost difuzate la tv doar primele două gameuri din setul I şi finalul meciului.   

Lasă un răspuns