Bineîțeles, așa cum se întâmplă de fiecare dată, părerile pro și contra nu lipsesc din spațiul online. Iar o finală Vocea României are toate ingredientele pentru ca polemicile să fi din ce în ce mai aprinse. 

Câștigătorul finalei acestei ediții Vocea României a fost Bogdan Ioan, concurent care a făcut parte din echipa lui Smiley. Totuși, rezultatul votului a declanșat un val de nemulțumire pe pagina de Facebook a emisiunii.

Iată câteva dintre comentariile care au fost postate de către internauți. Mulți dintre ei au considerat că Bogdan nu merita să câștige concursul, favorita fiind Dora. Numai că discuțiile sunt, acum, tardive, iar Bogdan Ioan se poate bucura de trofeul câștigat.

Maria: Nu mi se pare a fi asta vocea, au fost voci mult superioare, păcat.

Angela: Păcat, adevărata voce este Dora în opinia multora… Dezamăgitor.

Raisa: Dora a fost mult mai bună dar publicul a ales. Nu știu cine a votat dar asta e rezultatul.

Oana:  Nu merită. Câştigătoarea trebuia să fie Dora.

”Nu cred că acest clasament a redat adevăratul câștigător…”

Au fost păreri care au insistat asupra faptului că Bogdan Ioan nu a fost cel mai bun concurent de la Vocea României.

Bianca: Felicitări câștigătorului, însă nu cred că acest clasament final a redat adevăratul câștigător al concursului. Poate cea mai puternică voce a concursului să iasă pe ultimul loc?! Bogdan este talentat, dar nu cred că merita să câștige acest concurs.

Teodora: Publicul apreciază Michael Jackson….nu e corect. Dora a fost mult mai bună. Bogdan trebuia să fie pe locul 4

Marius Daniel: A câștigat o voce care a avut câteva momente bune în detrimentul unora care au fost constant excepționale

Mădălina: Păcat…. nu mă mai uit la emisiune… nedrept … din punctul meu de vedere Alma și Dora au fost de excepție…

Ion: Încă din audţiîi s-a ştiut că el va câştiga, deci nu m-a surprins cu nimic. În schimb, Dora m-a surprins foarte plăcut.

Alex Marius: Bogdan a fost senzaţional în audițiile pe nevăzute, însă Dora a fost minunată pe toată durata acestui sezon! În această seară s-a votat altceva, nicidecum Vocea României! 

Lasă un răspuns