Biletele puse în vânzare de Black Friday pentru cea de-a treia ediție SAGA au fost epuizate. Fanii festivalului și cei care vor să facă parte din lumea SAGA au fost pe fază și nu au ratat oferta specială, disponibilă doar în această perioadă. Pe fază a fost și cel care și-a dorit să fie superstarul festivalului și a intrat în posesia biletului de un milion de euro.

10.001 bilete au fost cumpărate în acest weekend, pe durata celor trei zile în care promoția a fost activă. 

În curând, SAGA va lansa aftermovie-ul celei de-a doua ediții și va anunța detaliile pentru cea de anul viitor, care va veni cu foarte multe surprize atâîn ceea ce privește line-up-ul, câși partea de producție. Atunci, toți cei care nu au apucat săși cumpere biletul pentru festival vor putea să o facă într-o nouă etapă de vânzare.

Toate detaliile și informații fresh despre o ediție de colecție sunt disponibile pe conturile de social media SAGA Festival și pe sagafestival.com.

SAGA Festival se dezvoltă și aduce în 2023 mai multe genuri muzicale, mai multe scene, mai multe ore de distracție. Cea de-a treia ediție începe să se contureze și va trece la următorul nivel atâîn ceea ce privește conceptul și producția, câși line-up-ul și activitățile de pe parcursul celor trei zile. Unele dintre cele mai mari live act-uri din lume vor putea fi văzute la SAGA: artiști internaționali cu milioane de fani, așteptați de publicul din România, vor anima spiritele. Live act-urile vor fuziona cu muzica electronică și cu seturile incendiare pregătite de cei mai iubiți DJi la nivel global.

Lasă un răspuns