Ruby a ştiut, încă de când s-a lansat în industria muzicală, să se menţină în lumina reflectoarelor şi să atragă toate privirile.

Dacă în muzică a avut un succes incredibil cu piese precum „Condimente“ (feat. Nosfe) şi „Bună, ce mai zici?“ (feat. Dorian Popa), care au împreună aproape 150 de milioane de vizualizări pe YouTube, Ruby s-a menţinut în atenţia presei şi a publicului şi prin alte mijloace.

Spre exemplu, în vara anului 2012, artista a pozat în cea mai citită revistă pentru bărbaţi de la acea vreme, Playboy, iar astăzi imaginile pot fi accesate online şi ar face deliciul oricăriu fan al lui Ruby.

Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, atunci când a realizat pictorialul în care apărea goală complet, artista avea doar 23 de ani şi era la începutul unui cariere care a mers pe o pantă ascendentă.

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute artiste din ţara noastră, reuşeşte la fiecare apariţie să se facă remarcată şi este concurentă, alături de iubitul ei, în cel mai nou sezon „Asia Express“, difuzat de Antena 1.

Lasă un răspuns