Ronnie Wood, membru al formaţiei The Rolling Stones, a creat un portofoliu cu opt desene, un omagiu adus marilor personalităţi ale blues-ului, care va fi lansat pe 11 ianuarie 2019, la preţul de 3.000 de lire sterline, potrivit magazinului său online. 

Portofoliul a fost lansat pentru a celebra lansarea colecţiei „Confessin’ The Bules”, realizată în colaborare cu The Rolling Stones. 

Howlin'
Howlin’

Printurile tipărite în 50 de exemplare, pe hârtie de acuarelă Somerset Velvet, toate semnate de mână, îi reprezintă pe artiştii Howlin’ Wolf, Chuck Berry, Muddy Waters, Jimmy Reed, John Lee, Robert Johnson, Bluesman şi Billie Holiday. 

Muddy Waters
Muddy Waters

În plus faţă de cele 50, există şi un singur print digital – „Gimme One Hand Loose”, tipărit într-o ediţie de 150 de produse pe hârtie de acarelă Somerset Velvet. 

Bluesman
Bluesman

10% din totalul vânzărilor acestor printuri vor fi donate în scop caritabil. 

Billie Holiday
Billie Holiday

Colecţia „Confessin’ the Blues”, curatată de membrii formaţiei The Rolling Stones, a fost lansată la începutul lunii noiembrie, printr-un eveniment privat la Londra şi la care a participat chitaristul Ronnie Wood.

Chuck Berry
Chuck Berry

Albumul cuprinde piese ale unor artişti precum Chuck Berry, B.B King, Howlin’ Wolf, John Lee Hooker, Elmore James şi Muddy Waters, care au fost alese de Mick Jagger, Keith Richards şi Charlie Watts, în colaborare cu BMG şi Universal. Desenele şi grafica albumului au fost realizate de Ronnie Wood.

Jimmy Reed
Jimmy Reed
John Lee Hooker
John Lee Hooker

Colecţia este disponibilă în variantă CD şi vinil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?