Camping

Biletele pentru camping se pot achiziționa exclusiv prin intermediul iabilet.ro iar prețul este de 100 lei / persoană loc în camping pentru 6 zile. Având în vedere că deși campingul acoperă un areal generos, este evident că există și o limită de capacitate de aceea vă rugăm să vă achiziționați accesul în camping din timp.

Copiii cu vârsta până în 16 ani neîmpliniți au acces gratuit în camping numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal. Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

Campingul se află localizat lângă festival și beneficiază de facilități precum dușuri și toalete în containere pentru un comfort și igienă sporite. De asemenea, campingul va fi păzit de către firma de securitate cu care colaborăm.

Campingul se deschide marți, 01.08.2023 la ora 12:00 și se închide luni, 07.08.2023 la ora 12:00.

În camping nu dispunem de facilități pentru încărcarea telefoanelor mobile însă la barurile și punctele de încărcare a cardurilor din interiorul festivalului veți primi sprijin pentru acest lucru.

Pentru rulote (campervans) vom reveni cu o recomandare pentru o zonă pretabilă la camparea acestora.


Minori

Accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani (10 ani neîmpliniți la momentul accesului în festival) este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.

Pentru copii între 10 ani împliniți și 16 ani neîmpliniți la momentul accesului în festival, prețul abonamentului este de 300 lei plus taxe și trebuie însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținator de bilet valabil.

Persoanele care au deja 16 ani împliniți la momentul accesului la festival trebuie să dețină abonament cu preț întreg.

Este obligatoriu în cazul minorilor să se prezinte un document care atestă vârsta și relația cu însoțitorul, după caz.

Lasă un răspuns