Primăriile din toată țara au pregătit foarte multe concerte de Revelion. Astfel, în București, Cluj, Timișoara, Iași și Craiova oamenii vor putea petrece împreună, în primele ore ale anului nou. Mai jos puteți citi o listă cu concertele de Revelion organizate în fiecare mare oraș. 

Concerte de Revelion în orașele din România: Bucureștenii vor putea petrece de Revelion în Piața Constituției, la un spectacol organizat de Primăria Municipiului București, prin intermediul ARCUB.

Revelionul din Piața Constituției va fi marcat de cei o sută de ani de la Marea Unire.

Pe scenă vor urca artiști români îndrăgiți, precum Delia, Carlas Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nucă, Mark Stam, Alex Calancea și Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Târziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, dar și un invitat special de peste hotare: cunoscutul Dj ATB

La Iași, Primăria organizează un concert mare în fața Palatului Culturii, începând cu ora 19:00.

Pe scenă vor urca Mihai Mărgineanu (recital de minimum 60 minute), Ovidiu Lipan Țăndărică, Rona Hartner și Fanfara 10 Prăjini (recital de minimum 70 minute), dar și artistul australian de origine libaneză Faydee, care ar urma să cânte 40 de minute.

La trecerea dintre ani este programat un foc de artificii cu o durată de minimum 10 minute, fiind prevăzute aproximativ 1.500 de lovituri. Petrecerea va fi prezentată de Dana Săvuică și Andrei Nourescu. 

Primăria Cluj-Napoca invită și ea locuitorii acestui oraș să treacă împreună în 2019. Municipalitatea garantează că spectacolul va fi unul reușit și anunță nume mari care vor urca pe scenă pentru a bucura publicul. 

Asfel, începând cu ora 22:00, în Piața Unirii din Cluj, vor cânta Trupa Hara, Cargo și Apry & Zip Band. După miezul nopții va fi lansat un foc spectaculos de artificii. 

Și Timișoara va intra în nou an cu veselie. Primăria Orașului de pe Bega invită oamenii la un spectacol în Piața Victoriei.

Pe scenă vor urca Subcarpați, Basska, Kamelia, Boc Office și Sean Norvis & Mc Steliano. 


La Brașov concertul de Revelion se va desfășura în Piața Sfatului. Începând cu ora 22:30, primăria frumosului oraș invită oamenii să danseze și să se bucure de un spectacol special în noaptea dintre ani.

Asfel, pe scenă vor urca mai mulți artiști cunoscuți: Suzana și Daciana Vlad, Ciro de Luca și Trupa Phoenix. 


Constănțenii se bucură și ei de un concert de Revelion. Petrecerea se va desfășura și în acest an în Piața Ovidiu.

Evenimentul va începe la ora 19:00 și va dura până după miezul nopții. Pe scenă vor urca Damian Drăghici, Nicoleta Nucă, Sore, Vanotek și Dj Slimboy. 

Lasă un răspuns