Pe platoul de la Palatul Administrativ vor cânta AMI şi artişti locali, iar la miezul nopţii vor fi artificii.

 Revelionul în stradă, pe platoul din faţa Primăriei brăilenii fiind aşteptaţi la un spectacol unde cap de afiş este cântăreaţa AMI

La fel ca anii trecuţi, restaurantele din Brăila s-au întrecut în oferte, fiecare local încercând să atragă clienţii cu bucate alese şi muzică bună.

Cum preţurile sunt mai ridicate în comparaţie cu 2017, brăilenii au scos din buzunare chiar şi 450 lei/persoană pentru a întâmpina Anul Nou printr-o petrecere cu “ştaif” în care vedeta serii este un manelist cunoscut, de exemplu.

În mare însă, anul acesta preţul pentru a petrece Revelionul la un restaurant a început de la 250 lei/persoană, iar meniurile includ preparate tradiţioanale, cum ar fi sărmăluţe în foi de varza sau cotlet de porc.

Alte localuri îşi vor întâmpina oaspeţii cu mâncăruri alese, în meniu fiind pieptul de raţă, antricot de mânzat sau fructe de mare.

Tinerii sunt aşteptaţi să petreacă cea mai tare noapte din an în puburile şi cluburile din oraş care vor avea deschis până dimineaţa.

Aperitive, open bar, şampanie, artificii şi atmosfera asigurată de un DJ, cu această ofertă vin şi în acest an localurile din Brăila.

Pentru o noapte de distracţie în club tarifele încep tot de la 250 lei/persoană.

Lasă un răspuns