Roxen, artista care trebuia să reprezinte România în 2020 la Eurovison, a obţinut un ordin de interdicţie împotriva iubitului ei. Aceasta a făcut plângere la poliţie, iar acum vrea să tragă un semnal de alarmă legat de violenţa domestică.

Cântăreaţa Roxen (20 de ani) a mărturisit că a fost şantajată şi abuzată de fostul ei iubit, aşa că tânăra a obţinut un ordin de restricţie împotriva acestuia.

„Am avut ghinionul să trec prin această experienţă, consider că a fost o lecţie importantă şi ştiu ce greşeli să nu mai repet. Înţeleg foarte bine care este situaţia la nivel global, dar şi la nivel naţional, cu privire la problema violenţei domestice.

Am fost abuzată emoţional şi şantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînţeles, mă macină. Consider că trebuie luate măsuri în aceste situaţii, indiferent de gravitatea lor, pentru că ele pot degenera cu o rapiditate uluitoare“, a spus Roxen potrivit protv.ro.

Astfel, în urma acestui ordin, fostul iubit al lui Roxen e obligat „să păstreze o distanţă de minimum 500 de metri faţă de reclamantă, faţă de reşedinţa reclamantei din Bucureşti şi faţă de locul de muncă al reclamantei, din Bucureşti“, este decizia pe care au luat-o magistraţii, potrivit sursei citate.

Cine este Roxen 

Roxen, pe numele real Larisa Roxana Giurgiu, s-a născut la Cluj şi cântă de la vârsta de 7 ani. A participat la numeroase concursuri şi a ştiut mereu că muzica este calea pe care o va urma în viaţă.

„În copilărie, am participat la diverse concursuri şi festivaluri, însă întotdeauna mi-am dorit să fac muzică la cel mai înalt nivel şi visam să cânt pe scene mari şi să mă adresez publicului. Acum, sunt emoţionată şi provocată în acelaşi timp, deoarece simt că încep să ies deja din zona mea de confort. Dar asta îmi place, mereu m-am simţit atrasă de lucrurile noi, de provocările care au venit în viaţa mea. Mă bucur şi sunt recunoscătoare pentru această oportunitate.

În acest moment, toată energia şi atenţia îmi merg către Eurovision, pentru care îmi doresc să mă pregătesc cât pot de bine“, declara Roxen dup[ ce a fost aleasă să reprezinte România la Eurovision 2020.

Ediţia de anul acesta a fost însă anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Roxen, considerată „protejata“ celebrei Inna şi asemănată cu artiste internaţionale precum Dua Lipa şi Billie Eilish, s-a făcut remarcată în industria muzicală anul trecut, datorită colaborării cu producătorul Sickotoy pentru piesa „You Don’t Love Me“ (2019), care a ajuns rapid în topurile din ţară, dar şi la radiourile din străinătate – Franţa, Mexic, Statele Unite, Rusia, Spania, Grecia, Elveţia, Turcia, Bulgaria, Lituania, Kosovo, Slovenia, Kazakhstan, Estonia şi Moldova, însumând peste opt milioane de vizualizăripe YouTube.

Single-ul ei de debut, „Ce-ţi cântă dragostea“, lansat tot anul trecut, a ajuns pe locul 32 în topurile muzicale.

Roxen consideră că muzica este terapie, atât pentru ea, cât şi pentru cei care o ascultă. Precum mulţi tineri din generaţia ei, este preocupată de soarta planetei şi de impactul pe care oamenii îl au asupra mediului. Artista îndrăgeşte şi alte forme de exprimare artistică:  pictură, teatru, dans, literatură.

Se relaxează meditând şi călătorind şi i-ar plăcea ca oamenii să vadă şi să înţeleagă mult mai clar imaginea de ansamblu şi să renunţe să mai caute imperfecţiuni în orice.

„Vreau să fiu scânteia aia care aprinde o flacără în vieţile altor oameni. Vreau ca toţi să încerce să facă asta. Lumea ar fi mult mai bună“, a mai spus ea.

Lasă un răspuns