Program şi regulament de acces la concertul Guns N’ Roses de pe Arena Naţională Bucureşti - FOTO

 

Formaţia Guns N’ Roses va concerta duminică în România, pe Arena Naţională, pentru prima oară în formulă clasică, consacrată: Axl Rose, Slash, Duff McKagan. În deschidere va urca pe scenă Phil Campbell, fostul chitarist Motörhead, alături de cel mai recent proiect al său, The Bastard Sons. Accesul se face începând cu ora 16.00.

Biletele pot fi achiziţionate la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum şi din reţelele iaBilet.ro si Entertix.ro, anunţă Emagic.

Accesul se va face începând cu ora 16:00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să ţină cont de zona pentru care şi-a achiziţionat bilete:

•  posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest şi Tribuna Oficială vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Strada Maior Coravu;

•  posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;

•  posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est şi Peluza Sud vor avea acces în locaţie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.
Accesul fiecărui participant în spaţiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziţionat biletul. Participanţii la eveniment sunt rugaţi să consulte harta sectoarelor pentru detalii.
Posesorii de pachete VIP şi Early Entry sunt rugaţi să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deţinut,  primite pe adresele de email folosite la achiziţionarea pachetelor.

 

Organizatorii le recomandă spectatorilor să vină din timp la concert, însă nu înainte de ora deschiderii oficiale a porţilor de acces. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de aşteptare va fi redus. De asemenea, publicul va utiliza toate porţile de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate, semnalizate corespunzător pe hartă.

Accesul la concert va fi permis doar în baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Părăsirea zonei de concert implică achiziţionarea unui bilet nou. Biletul va trebui păstrat pe toată durata concertului, iar spectatorii trebuie să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

În perimetrul stadionului vor fi amplasate trei puncte de soluţionare a eventualelor situaţii ce pot apărea cu biletele achiziţionate. Acestea vor fi semnalizate cu „Clearing Point” şi vor fi amplasate la fiecare dintre cele 3 intrări în Arena Naţională: intrarea dinspre Bulevardul Maior Coravu, intrarea dinspre Bulevardul Pierre de Coubertin şi intrarea dinspre Bulevardul Basarabia. Fiecare Clearing Point va pune la dispoziţie operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu încurajează achiziţionarea biletelor din alte surse cu excepţia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achiziţionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

Phil Campbell and the Bastard Sons vor concerta în jurul orei 18.00, iar Guns N’ Roses vor urcă pe scenă în jurul orei 19.30.

Programul poate suferi modificări – organizatorii recomandă participanţilor la eveniment să consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum şi pagina de Facebook oficială a evenimentului, pentru a fi la curent cu posibile modificări.

Ca urmare a numărului foarte mare de spectatori aşteptaţi, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomandă utilizarea mijloacelor de transport în comun, a mijloacelor de transport de tip ride-sharing sau orice alt mijloc de transport alternativ pentru a evita ambuteiajele.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare achiziţionate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanţuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căşti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale,  aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

În zona de concert va fi permis accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar dacă sunt însoţite de reţetă, scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, cu maximum o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm.

Pentru siguranţa publicului şi bună desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.

Organizatorii recomandă spectatorilor ca, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele. Odată ieşiţi din zona de concert, pentru a reveni în arenă, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Această regulă este valabilă şi pentru posesorii de brăţări.
Înregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisă. Managementul artistului poate confisca orice aparat de înregistrare audio-video folosit astfel, deţinut de participanţii la eveniment.
În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor cu epilepsie fotosensibilă.
În incinta Arenei Nationale fumatul este strict interzis, mai puţin în zonele special amenajate şi marcate. Spectatorii care nu vor respecta această regulă sunt pasibili de amendă.
Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare (o singură scanare).
Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului, către organizator şi terţi.

Acces minori

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Totodată, recomandăm părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie sau dopuri de urechi. Căştile de protecţie sau dopurile de urechi nu vor fi asigurate de către organizatori. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.

În incinta Arenei Naţionale spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi alcoolice, bauturi răcoritoare, apă, cafea, îngheţată şi food trucks. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate barurile, însă din cauza numărului mare de participanţi prezenţi la locaţie, plăţile cu card pot înregistra întârzieri. Barurile vor acoperi toate zonele de public: Gazon A, Gazon B, inele şi zona VIP.  Fumatul va fi permis doar în zone dedicate. În incinta Arenei Naţionale vor exista şi puncte de merchandise official, unde produsele se pot achita atât cu numerar, cât şi cu cardul.
Pentru Gazon B toaletele vor fi amplasate în parcarea subterană a stadionului, cu acces din tunel. Spectatorii ce deţin bilete la Gazon A şi în tribune vor putea folosi toaletele deja existente ale stadionului.

Acoperişul stadionului va fi deschis pe toată durata concertului şi va rămâne deschis, indiferent de condiţiile meteo. Umbrelele nu vor fi permise şi vor fi reţinute la filtrele de acces în spaţiul de eveniment.

Ultimele bilete pentru concertul Guns N’ Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Naţională pot fi achiziţionate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum şi din reţelele iaBilet.ro şi Entertix.ro.

În limita disponibilităţii, biletele se vor putea achiziţiona şi de la casele de bilete amplasate la intrările dinspre Bulevardul Basarabia şi Bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii nu încurajează achiziţionarea biletelor din alte surse cu excepţia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achiziţionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email