Primul trailer al lungmetrajului de debut al regizorului Marius Olteanu, „Monştri.“, a fosta publicat vineri pe pagina de Facebook a filmului.

Aceasta este singura producţie românească selectată la Berlinala 2019. Filmul are premiera sâmbătă, la Berlin.  

„Monştri.”, care va fi proiectat în premieră mondială sâmbătă, în cadrul secţiunii Forum a celei de-a 69-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, spune povestea unei zile din viaţa a doi tineri căsătoriţi, pe care familia, societatea, prietenii par că îi iubesc împreună, dar şi că îi judecă şi resping atunci când sunt pe cont propriu.

Din cauza nevoilor, convingerilor, opţiunilor lor de viaţă. Una din întrebările ridicate de film este „Care ar fi cea mai mare dovadă de iubire pe care i-o poţi da celuilalt?”.

Filmul observă şi pune întrebări într-o structură de puzzle, în care spectatorul trebuie să rămână atent şi să decidă până la final cine sunt „monştrii“.   

„Dana şi Arthur, personajele principale ale filmului meu, sunt doi nonconformişti care încearcă, în ciuda lor, a ceea ce îşi doresc, să fie cum trebuie, pentru celălalt şi pentru ceilalţi.

Trailer MONSTERS.

Trailer MONSTERS. / feature film/ Romania/ 116'If you love it as much as we do, please share!

Publicată de Monștri. pe Joi, 7 februarie 2019

«Monştri.» vorbeşte despre acceptare, despre nevoia de a fi iubit şi despre preţul pe care eşti dispus să îl plăteşti pentru asta“, spune regizorul Marius Olteanu.   

Lungmetrajul „Monştri.” îi are în distribuţie pe: Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Şerban Pavlu, Dorina Lazăr, Gabriel Răuţă. Imaginea este semnată de Luchian Ciobanu. Marius Olteanu este regizorul şi scenaristul filmului. Producători: Parada Film, Wearebasca şi Marius Olteanu.

Lasă un răspuns