După ce Theresa May a câștigat votul de încredere al parlamentarilor din Partidul Conservator, aceasta a făcut câteva declarații, în care le-a mulțumit celor care o susțin în continuare. 

„Sunt recunoscătoare pentru vot. Trebuie să livrăm Brexitul britanicilor și să le oferim un viitor mai bun în această țară. O să mă duc mâine (joi – n. red.) la Consiliul European sa discut despre granița dintre Republica Irlanda și Irlanda de Nord”, a declarat Theresa May, imediat după votul de încredere al conservatorilor.

În continuare, premierul britanic a exclamat prioritățile sale în perioada următoare. 

„Trebuie să construim o economie mai puternică, să punem oamenii pe primul loc. Trebuie să aducem Brexitul oamenilor care au votat pentru el, trebuie să construim o țară mai bună și o țară pentru toți cetățenii britanici”, a conchis șefa executivului de la Londra.

Theresa May, premierul Marii Britanii, rămâne în funcția pe care o deține, la două zile după ce a anunțat amânarea votului în Parlament privind acordul Brexit.

În urma unui vot de încredere, desfășurat miercuri seară, membrii Partidului Conservator au arătat că o susțin în continuare pe șefa executivului britanic.
Lasă un răspuns