Cântăreaţa Katy Perry (34 de ani) şi actorul Orlando Bloom (42 de ani) s-au logodit de Valentine’s Day. Cei doi au publicat o fotografie în care apar împreună şi în care cântăreaţa arată un inel.

Katty Perry şi Orlando Bloom au o relaţie din ianuarie 2016. Cei doi s-au despărţit pentru o scurtă perioadă, pentru ca, în luna aprilie 2018, să redevină un cuplu.  

Cei doi artişti au publicat pe conturile lor de socializare aceeaşi fotografie, care anunţă logodna.

„Pe viaţă“, a fost mesajul lui Orlando Bloom.   

De asememenea, mama cântăreţei a scris pe Facebook următorul mesaj: „Ia te uită cine s-a logodit aseară“, alături de fotografia cu cei doi îndrăgostiţi, scrie E! News.  

Născută pe 25 octombrie 1984, Katheryn Elizabeth Hudson, pe numele de scenă Katy Perry, este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută cu single-ul „I Kissed a Girl“, ce a ajuns în 2008 pe primul loc în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite şi Marea Britanie.

Albumele şi single-urile sale au fost vândute în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. „Witness“ (2017) este cel de-al cincilea material de studio lansat de cântăreaţă.   

BEVERLY HILLS, CA – OCTOBER 18: Mayor of Los Angeles Eric Garcetti, Katy Perry, and Orlando Bloom attend the amfAR Gala Los Angeles 2018 at Wallis Annenberg Center for the Performing Arts on October 18, 2018 in Beverly Hills, California. (Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Perrier-Jouët and Absolut Elyx)

Născut pe 13 ianuarie 1977, în Canterbury (Marea Britanie), Orlando Jonathan Blanchard Bloom este actor cunoscut din filme ca „Elicopter la pământ!/ Black Hawk Down“ (2001), „Troia/ Troy“ (2004), „Regatul Cerului/ Kingdom of Heaven“ (2005) şi „Cei trei muschetari/ The Three Musketeers“ (2011).   

Actorul a interpretat şi rolul elfului Legalas din trilogiile „Stăpânul inelelor“ şi „Hobbitul“, dar şi pentru rolul Will Turner în franciza „Piraţii din Caraibe“, în care a apărut alături de Johnny Depp. Din 2009 este ambasador itinerant al UNICEF.

Lasă un răspuns