Orașul Faptelor Bune se redeschide, pentru al treilea an consecutiv, în Piața Universității din Capitală. Visurile a sute de români se vor împlini și anul acesta cu ajutorul celor care își doresc să ajute. 

Primăria MunicipiuluiBucurești, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție al MunicipiuluiBucurești, în colaborare cu Radio ZU, organizează, în perioada 15 – 21decembrie, în Piața Universității din Capitală (peesplanada cu statui), cea de-a treia ediție a campaniei umanitare – OrașulFaptelor Bune. 

În cadrul evenimentului,devenit dejatraditie, oameni de radio, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București șiartiști îndrăgiți vor lucra împreună pentru a aduce magia sărbătorilor de iarnăîn cât mai multe case din România.

Astfel, timp de o săptămână,8 dintre DJ-ii Radio ZU se vor muta într-o casă special construită în PiațaUniversității și vor avea ca misiune să realizeze cât mai multe faptebune. 

Cele 8 vedete care vor locui în Orașul Faptelor Bunesunt: Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”,Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”. 

Pe parcursul evenimentului, domiciliul acestora va fi în Piața Universității, acolo unde vor avea la dispoziție o combinație de studio de radio și apartament, care va conține toate lucrurile de care cei 8 au nevoie pentru a își duce misiunea la bun sfârșit: microfoane, mixer, dormitoare, dușuri, o bucătărie mică, o zonă de relaxare și o echipă de colegi gata să îi ajute pentru a împlini cât mai multe dorințe. Totul se va întâmpla în direct, 24 de ore din 24.

Ca și în anii trecuți, celemai cunoscute voci de la Radio ZU îi vor îndemna pe români să privească înjurul lor și, daca vor putea ajuta pe cineva care are nevoie, să o facă. Celor8 DJ li se vor alătura unii dintre cei mai cunoscuți artiști români care vorveni în Orașul Faptelor Bune și vor susține concerte acustice, într-un spațiuspecial amenajat din Piața Universității.

Evenimentul Orașul Faptelor Bune îșipropune să fie punctul de plecare al acestei inițiative, iar, împreună, româniidin întreaga țară să înfăptuiască România Faptelor Bune

Cei care vor dori să se implice, vor putea consulta platforma disponibilă pe  www.radiozu.ro, acolo unde se vor putea înscrie atât cei care au nevoie de ajutor, cât și cei care sunt dispuși să ajute.

Radio ZU și PrimăriaMunicipiului București, prin creart, au împlinit peste 600 de dorințe în primiidoi ani de desfășurare a campaniei umanitare.

La primele două ediții s-au strânsfonduri de aproximativ 700.000 de euro. În plus, au existat cazuri care aunecesitat ajutor punctual de electrocasnice, electronice sau obiectevestimentare care, de asemenea, au fost acoperite.

Mai mult decât atât,mobilierul din Casa Radio ZU a fost oferit la finalul primei ediții unor copiinevoiași din mai multe orașe din țară.

Vino și tu să îi saluți pe cei 8 DJ în Piața Universității, în perioada 15 – 21 decembrie, sau urmărește-i și ajută-i pe www.radiozu.ro

Lasă un răspuns