Nicole Cherry este primul artist roman confirmat la Summer in The City la prima editie care va avea loc in Bucuresti, intre 3 si 4 iunie. Cu peste 200 de mii de subscriberi si 120 milioane de vizualizari pe Youtube, solista-fenomen in varsta de numai 24 de ani se va alatura unor nume cu greutate din showbiz-ul international, precum celebrul Sam Smith care concerteaza pentru prima oara in Romania si LP.

“Sunt onorata si fericita sa fac parte din line-up-ul Summer in the City, si mai ales, sa fiu pe aceeasi scena cu Sam Smith. Voi pregati un show special cu aceasta ocazie si sper sa surprind publicul in mod placut. Voi avea piese noi, colaborari cu artisti din Romania pe care le voi interpreta in premiera in cadrul acestui eveniment. Recunosc ca am emotii, sper sa reusesc sa il intalnesc pe Sam Smith si sa ne vedem in numar cat mai mare in Piata Constitutiei la Summer in the City!”, a declarat artista.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din Romania, artista, songwriter si actrita. Cu nenumarate hituri in topurile radio si TV, incluse in multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizari pe YouTube si milioane de fani pe social media, Nicole s-a pozitionat in cei 10 ani de cariera ca un artist top, cu show-uri memorabile. ”Memories”, ”Florile tale”, ”Din cauza ta”, ”Danseaza amandoi” sunt doar cateva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex. Totodata, ea este cunoscuta publicului roman din aparitiile TV (“Te Cunosc de Undeva”) si cinematografice.

Organizat de D&D East Entertainment si Marcel Avram, festivalul Summer in The City ii va avea in lumina reflectoarelor pe celebrii Robbie Williams, Sam Smith, LP, The Editors, Calum Scott, Abby Roberts si artisti romani.

Biletele la Summer in the City, cel mai asteptat festival al verii din Bucuresti, sunt disponibile in varianta de day tickets, dar si ca abonament de festival:

Fanii pot opta pentru ziua in care concerteaza artistul lor preferat sau pentru un abonament de doua zile, in functie de preferinte. Preturile pentru o singura zi pornesc de la 369 lei pentru categoria Acces General si ajung pana la 1679 lei pentru categoria VIP.

Lasă un răspuns