Artistul readuce moda muzicală a anilor ’90 printr-un festival unic în România al cărui promotor este -„Diskoteka Festival 2018”.

O reușită notabilă, solistul ce a lansat-o pe Delia a reușit să-i strângă pe aceeași scenă pe toți artiștii de succes în ’80 și ’90

„3 zile de concert pe stadion, 5 scene și cele mai importante staruri ale muzicii anilor ’80 și ’90 vin la Diskoteka Festival  Timișoara 2019, va fi cea mai mare discotecă în aer liber din câte au fost vreodată în România”, ne spune Nick alias Nicolae Marin, cel care a făcut întreaga Românie să danseze pe piesele sale memorabile, amintim „Vreau să plâng” ori „Nu e vina mea”

Thomas Anders (Modern Talking), Jenny Berggen ( Ace of Base), Sabrina, Sandra , CC Catch, Alphaville, Dr Alban, Nana, Haddaway, East 17, No Mercy, Mr President, Captain Jack, Liz Mitchell ( Boney M) ori clasicii Ricchi e Poveri se numără printre vedetele ce au confirmat prezența la Diskoteka Festival ( 31 mai și 2 iunie 2019, stadionul central din Timișoara).

 „Afișul festivalului îi cuprinde și pe toti cei ce au mișcat România în anii ’90, și care au avut curajul să cânte în limba română. Nu exagerez când spun că va fi cel mai mare festival din Europa dedicat muzicii anilor ’80 și ’90”,  zice cel care fi gazdă la Diskoteka Festival, dar și vedetă în recital.

„Parfumul muzicii acelor ani are putere și acum, dovadă avalanșa de evenimente cu vedetele acelei perioade. La „discoteca” nostră vor veni mai toți ce au definit muzica acelor vremuri, va fi reuniune de clasă și generație în lumea muzicală europeană”, povestește Nick despre evenimentul ce va pune orașul de pe Bega pe harta marilor evenimente muzicale din 2019.

Lasă un răspuns