Neversea 2023

Neversea 2023. Festivalul Neversea 2023 va avea loc în perioada 6-9 iulie 2023 pe plaja special amenajată din Constanța. Iată ce abonamente vor fi pentru Neversea 2023!

Neversea 2023

Ce abonamente vor fi pentru Neversea 2023?

Patru zile și patru nopți iubitorii de muzică, plajă și distracție au șansa să se bucure de o nouă ediție a Festivalului Neversea unde vor admira răsăriturile și apusurile de soare.

Organizatorii au vorbit despre ediția din 2023 și promit o poveste aparte pentru vara viitoare!

„Timp de patru zile şi patru nopţi, fanii care iubesc muzica, marea, plaja, răsăriturile, apusurile, petrecerile, libertatea şi viaţa se vor bucura de o nouă ediţie Neversea, unde vor trăi experienţe unice pe care şi le vor aminti toată viaţa.

Cea de-a cincea ediţie Neversea va aduce artişti în premieră în România, cei mai buni DJ-i şi producători internaţionali, precum şi artişti români.

Organizatorii vin pentru ediţia din 2023 şi cu o poveste nouă şi vor transforma plaja Neversea într-un loc cu decoruri fantastice. Oaza de libertate de la malul Mării Negre va fi plină de culori, entuziasm şi energii bune aduse şi de dansatori, animatori şi acrobaţi pe picioroange, care vor defila printre zecile de mii de participanţi”, potrivit comunicatului.Cei care vor să fie siguri de acum că vor avea intrarea asigurată la cel mai mare festival din Constanța își pot rezerva abonamentele. Aceștia se pot înscrie pe https://extasy.com/ sau pot descărca aplicația Extasy pentru a-și rezerva abonamentul cu 1 euro.

Neversea 2023

După ce și-au făcut contul doritorii pot alege cel mult 4 abonamente Neversea 2023 pe care să le rezerve la 1 euro. Apoi, pe 22 noiembrie vor plăti prețul complet al abonamentelor pe care le-au rezervat. Iată care sunt prețurile după ce rezervi un abonament Neversea:

General Access Basic: 79 euro+ taxe

General Access Risk Free: 99 euro+ taxe

VIP: 209 euro+ taxe

Preţul final pentru abonamentului General Access Basic va fi de 209 euro plus taxe, iar pentru cel VIP doritorii vor trebui să scoată din buzunare 349 euro plus taxe.

Lasă un răspuns