Netflix devine primul serviciu de streaming care este acceptat în rândul Motion Picture Association of America. 

MPAA este cea mai puternică asociaţie a producătorilor de filme de la Hollywood, compusă până acum din Paramount Pictures, Sony Pictures Entertainment, 20th Century Fox, Universal Studios, Walt Disney Studios şi Warner Bros.

În 97 de ani de când există Motion Picture Association of America, cu acordul tuturor membrilor, Netflix a devenit primul membru care nu reprezintă un studio de film.

Offices for the Motion Picture Association of America (MPAA) are located in Washington, DC. The MPAA is the domestic representative of the American film industry, (Photo by James Leynse/Corbis via Getty Images)

“Toţi membrii asociaţiei doresc progresul industriei de film şi televiziune, atât în ceea ce priveşte felul în care îşi spun poveştile, cât şi cel în care acestea ajung la audienţe.

Acceptarea Netflix ne va permite să promovăm şi mai eficient comunitatea globală a povestitorilor creativi” a declarat CEO MPAA, Charlie Rivkin.

Primirea în rândul MPAA, este o recunoaştere pentru Netflix, care nu mai este doar un serviciu de streaming în sensul tradiţional, ci a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai puternici creatori de conţinut.

Cel mai recent succes al companiei americane este filmul Roma, care a primit nu mai puţin de 15 nominalizări la Oscar.

Lasă un răspuns