Actorul american Tom Cruise intenţionează să filmeze o peliculă din spaţiu, la bordul Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), în colaborare cu agenţia spaţială americană NASA, care a confirmat informaţia, relatează miercuri DPA.

„NASA este încântată să lucreze cu Tom Cruise la un film la bordul Staţiei Spaţiale!”, a scris marţi pe Twitter administratorul NASA, Jim Bridenstine.

 

Jim Bridenstine

@JimBridenstine

NASA is excited to work with @TomCruise on a film aboard the @Space_Station! We need popular media to inspire a new generation of engineers and scientists to make @NASA’s ambitious plans a reality.

Vezi imaginea pe Twitter

Site-ul de specialitate Deadline.com a relatat anterior că Tom Cruise intenţionează să implice compania privată de călătorii spaţiale a lui Elon Musk, SpaceX, în acest proiect.

Pelicula nu va face parte din seria „Mission: Impossible” şi nu a fost anunţat deocamdată studioul de film care o va produce.

Filmările la „Mission: Impossible 7” din Italia, cu Tom Cruise în rol principal, au fost suspendate în luna februarie din cauza pandemiei de coronavirus.

Lansarea în cinematografe a continuării peliculei „Top Gun”, cu Tom Cruise în rol principal, a fost amânată pentru luna decembrie.

Pandemia a obligat amânarea lansărilor următoarelor două filme din franciza „Mission: Impossible”, astfel că primul va ajunge pe marile ecrane la sfârşitul anului 2021, iar cel de-al doilea de abia la sfârşitul lui 2022.

Lasă un răspuns