Muzeul Național Cotroceni va fi deschis publicului în acest weekend, cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Vineri, sambătă și duminică, vizitatorii au șansa de a vedea expoziția „Marea Unire. De la victoria în Primul Război Mondial la Încoronarea Suveranilor României Mari” -, pe care Muzeul Național Cotroceni a prezentat-o, pe parcursul anului 2018, la Roma, Baku, Istanbul, Vilnius, Riga și Chișinău.

Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Muzeul Național Cotroceni printr-o incursiune în istoria locului în care Regele Ferdinand a semnat „Proclamația către țară”, prin care se afirmă idealul național-unirea Transilvaniei și Bucovinei cu România, relatează ziare.com.

În intervalul orar 11:00-15:00, publicul va avea prilejul să afle cele mai interesante informații despre expoziție chiar de la specialiștii Muzeului Cotroceni, cei care au conceput acest proiect. Muzeul poate fi vizitat între orele 9,30-15,30 (ora de intrare a ultimului grup de vizitatori) .

Programările pentru acces se pot face telefonic-la numărul 021/317.31.07 și online pe pagină www.muzeulcotroceni.ro.

Copiii cu vârsta de până la 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Taxa de acces la muzeu este de 35 de lei pentru adulți, 15 lei pentru pensionari și 8 lei pentru elevi și studenți. În mod normal, muzeul este deschis de luni până vineri.

Lasă un răspuns