Milla Jovovich, în vârstă de 43 de ani, a anunțat că este din nou însărcinată. Actrița a mai pierdut de curând un copil, „din cauza vârstei”.

Milla a dat vestea pe Instagram, unde a postat un selfie în care își arată burtica de gravidă, alături de mesajul „Însărcinată din nou”.

View this post on Instagram

Knocked up again.🤫 After I found out I was pregnant 13 weeks ago, I had a mixture of feelings ranging between complete joy and utter terror. Because of my age and losing the last pregnancy I didn’t want to get attached to this potential baby too quickly. That was obviously not fun and the last few months have been my family and I living on pins and needles waiting for a slew of different test results to come in and spending most of our time in doctors offices. Thank goodness we’re in the clear AND we found out that we’ve been blessed with another girl!😆😂🥰 Anyway, wish me and my baby luck! I send you all a lot of love and I’ll keep you posted on my progression! Xoxo m❤️

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Potrivit postării actriței, Jovovich nu a rămas prea ușor însărcinată, mai ales că în urmă cu ceva timp a pierdut o sarcină, pierdere pe care a pus-o pe seama vârstei sale.

Vedeta de la Hollywood este căsătorită cu Paul W.S. Anderson, cu care mai are două fetițe: Ever, în vârstă de 11 ani, și Dashiel, de 4 ani.

Milla Jovovich a afirmat că a așteptat să primească confirmarea că totul este în regulă cu sarcina și că au scăpat de „orice pericol” înainte de a da vestea fanilor.

„După ce am aflat că sunt însărcinată în urmă cu 13 săptămâni, am avut sentimente amestecate, între fericire și teroare.

Din cauza vârstei mele și a faptului că am pierdut ultima sarcină nu am vrut să mă atașez de acest posibil bebeluș prea repede.

Nu a fost deloc amuzant și în ultimele luni eu și familia mea am trăit ca pe ace așteptând rezultatele testelor și am vizitat mai mulți medici”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Aceasta a dezvăluit că așteaptă tot o fetiță: „Slavă Domnului am scăpat și am aflat că suntem binecuvântați cu o altă fetiță. Oricum, urați-ne mie și bebelușul succes! Vă transmit multă iubire și o să vă țin la curent cu felul în care progresăm”. Milla Jovovich a mai pierdut o sarcină

De curând, Milla a anunțat că a suferit un avort spontan, pe când era însărcinată în patru luni și jumătate. Aceasta a avut nevoie de o operație de urgență, pe când filma pentru o peliculă în Europa de Est. „

Am intrat în travaliu prematur și mi s-a spus că voi fi trează pe parcursul întregii proceduri. A fost una dintre cele mai îngrozitoare experiențe prin care am trecut.

Încă am coșmaruri. Am fost singură și neajutorată”, povestea atunci actrița. Aceasta susține că experiența a avut un impact puternic asupra psihicului ei.

„Am intrat în una dintre cele mai grele depresii din viața mea și a trebuit să muncesc din greu să să ies la suprafață. Mi-am pus pauză la carieră. M-am izolat timp de câteva luni și a trebuit să fiu puternică în fața celor doi copii minunați ai mei. Am început să mă ocup cu grădinăritul, să merg la sală în fiecare zi, pentru că nu voiam să încep să iau antidepresive decât dacă nu aveam alternativă”, a precizat Milla Jovovich.

Lasă un răspuns