Mike Tyson şi Will Smith, în seria "Rechinii uriaşi" din 17 august la Discovery Channel

 

Seria „Rechinii uriaşi” revine din 17 august la Discovery Channel şi prezintă înotători celebri care se vor întrece cu rechinii, superstaruri precum Mike Tyson şi Will Smith, care vor încerca să-şi depăşească frica de ape adânci şi rechini, la aniversarea de 20 de ani a emisiunii.

Cu peste 20 de ore de conţinut, difuzat pe parcursul unei întregi săptămâni, Shark Week 2020 va prezenta poveşti incredibile despre rechini.

Programul săptămânii

„Rechinii uriaşi” (luni, 17 august, ora 24.00) – Seria „Air Jaws” aniversează 20 de ani, o ocazie specială de a plonja în adâncul oceanului şi de a ne apropia cât mai mult de unul dintre cei mai periculoşi prădători din lume, explorând viaţa secretă pe care o duce în adâncuri.

„Bear Grylls printre rechini” (marţi, 18 august, ora 24.00) – Bear Grylls a supravieţuit în cele mai extreme medii posibile. Dar ce se întâmplă când se ia la întrecere cu rechinii, acolo unde aceştia au avantajul de a fi în mediul lor?

„Phelps contra rechinilor” (miercuri, 19 august, ora 24.00) – Rechinii sunt cei mai rapizi prădători de pe glob. Deci ce se va întâmpla când unul va concura în cursa supremă, contra lui Michael Phelps, cel mai rapid înotător uman din lume?

„De 30 de ani printre rechini” (joi, 20 august, ora 24.00) – Supravieţuitori scăpaţi ca prin urechile acului, atacuri mortale şi imagini subacvatice captivante, având ca invitaţi mai multe nume celebre.

„Pradă pentru rechin”i (vineri, 21 august, ora 24.00) – Pericolul pândeşte în adâncurile Oceanului Pacific. O femeie care înota e atacată brusc de un mare rechin alb, iar un rechin-tigru atacă un bărbat ieşit la pescuit cu harponul.

„Tyson şi rechinii” (sâmbătă, 22 august, ora 24.00) – Legendarul boxer se va confrunta direct cu unii dintre cei mai mari prădători ai oceanelor, inclusiv rechinul negru de recif.

„Will Smith: Printre rechini (duminică, 23 august, ora 24:00) – Will Smith va înfrunta ape pline de rechini ca să-şi învingă spaima de ocean şi de prădători.

Discovery Channel continuă să lucreze cu cei mai apreciaţi biologi marini şi instituţii ştiinţifice de top din lume pentru a descoperi noi tehnologii inovatoare de cercetare a rechinilor şi perspective solide cu privire la comportamentul şi viaţa speciilor unice de rechini.

Urmărind Shark Week, telespectatorii vor avea şansa de a vizita Noua Zeelandă, Australia şi Africa de Sud pentru a vedea cum carantina globală şi activitatea umană redusă pe mări au oferit rechinilor posibilitatea de a „revendica” oceanele.

Anul acesta, Oceana şi Discovery continuă să colaboreze pentru a proteja rechinii ameninţaţi de comerţul cu înotătoare de rechini (73 de milioane de rechini sunt afectaţi în fiecare an). Lupta împotriva acestei practici brutale este susţinută de Discovery şi alţi parteneri ai Shark Week, care creează conţinut pentru a-şi educa fanii cu privire la motivul pentru care oceanele au nevoie de rechini. Campaniile Oceana luptă pentru aprobarea Actului de Eliminare a Comerţului cu Înotătoare de Rechini din 2019.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email