Cântăreața Mel B a ajuns de urgență la spital cu două coaste rupte și o mână secționată, în urma unui accident despre care, momentan, artista nu-și dorește să dezvăluie prea multe informații.

Membra formației Spice Girls a ajuns rapid pe mâna medicilor, care s-au ocupat în sistem de urgență de operația vedetei, care a durat trei ore.

Mel B, în vârstă de 43 de ani, și-a pus fanii în alertă în urma unui accident nefericit care s-a terminat neplăcut pentru vedetă.

Aceasta a ajuns la un spital din New York în stare critică și a fost operată de urgență, având două coaste rupte și o mână secționată, potrivit Mirror.

Intervenția chirurgicală a durat mai mult de trei ore, iar starea de sănătate a cântăreței este momentan una bună.

Mel B a ajuns de urgență la spital în urma unui accident

Deși a confirmat vestea, Mel B nu a dorit să ofere detalii cu privire la incident. Totuși, pentru a-și mai liniști admiratorii, vedeta a ales să publice o imagine pe rețelele de socializare, ce o înfățișa pe aceasta purtând un suport protector din spumă, pentru mâna rănită grav. 

Membra formației Spice Girl s-a aflat în centrul atenției în ultima perioadă, promovându-și cartea „Brutal de sinceră”, o autobiografie în care aceasta vorbește despre mariajul abuziv pe care l-a avut cu fostul ei soț, Stephen Belafonte.

De asemenea, ea a fost forțată de împrujurimi să-și anuleze ultima lansare de carte, însă le-a promis celor ce au cumpărat bilete că o va reprograma. 

Mel B a ajuns la spital cu o mână secționată și două coaste rupteFoto Instagram

Operația cântăreței a durat peste trei ore

„Am două coaste rupte, o mână secționată care a avut nevoie de îngrijire de urgență, operația durând mai mult de trei ore, prin urmare și suportul de protecție”, a scris Mel B pe rețelele de socializare.

„Am fost nevoită să anulez lansarea mea de carte din New York și îmi cer iertare personal de la toate persoanele care au cumpărat bilete pentru a mă vedea. Promit că lansarea va avea loc cu o altă ocazie, în viitorul apropiat.

Momentan mâna mea dreaptă este cusută și încerc să nu fac prea multă mișcare pentru a le da o șansă coastelor mele să se vindece. Durerea este îngrozitoare, dar sunt pe mânile bune ale medicilor.

Mulțumesc de înțelegere”, și-a continuat cântăreața mesajul adresat admiratorilor săi. Mel B și celelelalte membre ale trupei Spice Girls au dezvăluit că se reunesc și organizează din nou concerte în vara acestui an, mai puțin Victoria Beckham. 

Colegele sale de trupă au vizitat-o în spital – Foto Instagram

Lasă un răspuns