Pază straşnică pentru vedeta australiană! Kylie Minogue a susţinut marţi seara un concert într-o atmosferă tensionată la Köln. 20 de poliţişti cu mitraliere au păzit-o după ce viaţa divei a fost ameninţată.

Poliţiştii din Belgia au transmis colegilor poliţişti din Germania că se pune la cale un atac terorist împotriva cântăreţei Kylie Minogue.

Din această cauză, s-au luat măsuri extreme de protecţie a vedetei care a susţinut un concert la Köln în cadrul unui turneu european.

Fotografii ale unui bărbat care i-ar fi pus gând rău lui Kylie au fost afişate peste tot la sala de concerte.

De asemenea, toţi bărbaţii, dintre cei 2.500 de spectatori, care au intrat la concert, au fost controlaţi la sânge.

Ameninţările la adresa cântăreţei au apărut pe reţelele sociale din Belgia. Organizatorii concertului au spus că nu s-au mai confruntat cu aşa ceva până acum. Dar s-au luat măsuri excepţionale pentru că oraşul Köln a fost scena unui posibil act de terorism, în octombrie.

La acea vreme, o bombă incendiară a fost aruncată într-un restaurant McDonald’s. Kylie Minogue, care are o avere de 90 de milioane de dolari, a cântat sub pază şi aseară, la Amesterdam, Olanda. Şi, astăzi, la Copenhaga, în Danemarca, va susţine un concert sub protecţie excepţională.

Lasă un răspuns