Actorul american Kevin Hart se află în ultima fază de negocieri pentru a fi protagonistul unui film despre popularul joc ‘Monopoly’, potrivit site-ului de specialitate Deadline.

Actorul va fi de asemenea unul dintre producătorii acestui film realizat de studioul Lionsgate şi care îl va avea ca regizor pe Tim Story (‘Fantastic Four’, 2005).

Hart şi Story, care au colaborat în numeroase ocazii, au triumfat pe marele ecran cu comedia ‘Ride Along’ (2014), care a avut încasări de 154 milioane de dolari. Un succes care a generat o continuare, ‘Ride Along 2’ (2016) şi are deja în proiect cea de-a treia parte.

Proiectul adaptării pentru marele ecran a ‘Monopoly’, celebrul joc produs de Hasbro axat asupra vânzării şi cumpărării de proprietăţi imobiliare, a făcut turul studiourilor la Hollywood fără să fie însă concretizat. Regizorul Ridley Scott şi scenaristul Andrew Niccol se numără printre cei care au dorit la un moment dat să se implice în acest proiect.

Kevin Hart (Philadelphia, 1979) este unul dintre actorii de comedie cei mai populari din SUA şi cu o filmografie bogată între care se numără ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ (2017).

În ultimele săptămâni, actorul a fost subiect de controversă după ce a anunţat că va fi prezentatorul galei Oscar de anul acesta, însă a renunţat să fie gazda celebrelor premii ale cinematografiei, în urma unor mesaje homofobe de pe Twitter reintrate în atenţia publică.

Săptămâna trecută a avut loc premiera filmului ‘The Upside’ în care Kevin Hart şi Bryan Cranston sunt actorii principali ai unui ‘remake’ al filmului francez ‘Les Intouchables’ (2011), care a devenit lider de box-office în primul său weekend de debut, cu încasări de 19,5 milioane de dolari.

Lasă un răspuns