Actriţa Keira Knightley a primit joi titlul de Ofiţer al Ordinului Imperiului Britanic, într-o ceremonie care a avut loc la Palatul Buckingham. 

Casa regală britanică a apreciat astfel activitatea ei ca actriţă, dar şi în zona filantropiei. Între organizaţiile cu care a colaborat se numără Water Aid şi Oxfam.

Născută pe 26 martie 1985, Keira Knightley a devenit cunoscută pentru rolurile interpretate în filmele din franciza „Piraţii din Caraibe/ Pirates of the Caribbean”, dar şi în filme precum „Mândrie şi Prejudecată/ Pride & Prejudice” (2005), „Remuşcare/ Atonement” (2007), „Drumul mătăsii/ Silk” (2007) „Ducesa/ The Duchess” (2008), „Anna Karenina” (2012) şi ”The Imitation Game. Jocul codurilor/ The Imitation Game” (2014).

A primit două nominalizări la Oscar – pentru rolul principal din „Pride & Prejudice” (2005) şi pentru cel secundar din „The Imitation Game” (2014).

Actriţa în vârstă de 33 de ani a purtat la ceremonia condusă de Prinţul de Wales un costum Chanel din colecţia 2017, însă presa britanică a apreciat că soţul ei, James Righton, fost membru al trupei The Klaxons, a încălcat protoclul cu alegerea vestimentară, un frac gri, fără cravată.

Knightley a fost însoţită la Palatul Buckingham şi de părinţii ei, Sharman Macdonald şi Will Knightley.

Lasă un răspuns