Celebrul actor Keanu Reeves a mărturisit că s-a aflat pe lista neagră a unuia dintre cele mai mari studiouri cinematografice din America după ce a refuzat să joace în „Speed 2”.

Starul hollywoodian Keanu Reeves a acordat un interviu pentru revista GQ, în care binecunoscutul actor a dezvăluit că timp de 14 ani a avut porțile închise la studiourile 20 Century Fox.

Motivul pentru care s-a aflat pe lista neagră a fost că Keanu Reeves a refuzat să joace în pelicula „Speed 2”, continuarea filmului „Speed 1”, în care a jucat alături de Sandra Bullock în anul 1994 și care s-a bucurat de un imens succes la public.

Astfel că actorul Keanu Reeves a fost înlocuit de actorul Jason Patric. La acea vreme, Keanu Reeves a preferat să joace în piesa „Hamlet”, pusă în scenă într-un teatru din Winnipeg, Canada.

De menționat este faptul că pelicula „Speed 1”, care l-a avut ca protagonist pe Keanu Reeves, a costat 30 de milioane de dolari și a avut încasări de peste 350 de milioane de dolari.

În schimb, „Speed 2”, în care protagonist a fost Jason Patric, a costat 160 de milioane de dolari, dar a adunat din încasări doar 115 milioane de dolari.

Astfel că lui Keanu Reeves nu i-a fot iertat faptul că a refuzat rolul din „Speed 2”.

„N-am mai lucrat cu Fox, până la filmul „The Day the Earth Stood Still” ( film realizat în anul 2008 – n.r.)”, a explicat Keanu Reeves, în vârstă de 54 de ani.

Lasă un răspuns