Zi mare pentru Katy Perry! Solista americană a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, primul său copil și cel de-al doilea al actorului Orlando Bloom. Acesta mai are un fiu în vârstă de 9 ani și jumătate alături de modelul Miranda Kerr. Micuța a primit numele Daisy Dove Bloom.

Vedetele au ales să facă publică vestea nașterii fiicei lor prin intermediul UNICEF, organizație ai cărei ambasadori sunt. O fotografie alb-negru a stârnit emoția internauților. Micuța Daisy strânge strașnic degetele părinților ei. Detaliul care a atras atenția este margareta pictată pe unghia lui Katy Perry, având în vedere că Daisy se traduce Margareta.

”A meritat să aștept până la vârsta asta pentru că la 20 de ani nu aveam sentimente materne. Acum simt că sunt o super-mamă și că abia aștept să îmi intru în rol pe deplin”, spunea Katy Perry cu puțin timp înainte de a deveni mamă.

 

katy perry si orlando bloom alaturi de fiica nou-nascuta

Imaginea emoționantă cu familia completă a fost distribuită de cei de la UNICEF
foto: arhivă personală

 

„Plutim în dragoste și uimire de venirea pe lume în siguranță și sănătate a fiicei noastre. Știm că suntem norocoși și că nu toată lumea poate beneficia de o experiență liniștită a nașterii.

Comunitățile din toată lumea se confruntă cu lipsa lucrătorilor din domeniul sănătății, iar la fiecare 11 secunde, o femeie însărcinată sau un nou-născut moare, mai ales din cauze ce ar putea fi prevenite. De când cu COVID-19, și mai mulți vieți sunt puse în pericol de lipsa apei, a săpunului, a vaccinului și a medicamentelor care să prevină boli.

Ca părinții unui nou-născut, acest lucru ne frânge inimile. Empatizăm cu părinții care se chinuie, acum mai mult ca niciodată.

Ca ambasadori UNICEF, știm că organizația este pe teren pentru a face tot ce e posibil pentru a se asigura că fiecare viitoare mamă are acces la o îngrijire corespunzătare. În onoarei inimii bune pe care șytim că fiica npoastră o are deja, am lansat o pagină de donații în numele lui DDB (Daisy Dove Bloom  – n.r.), prin care puteți susține un start sănătos în viața și o lume mai sănătoasă pentru fiecare copil. Sperăm că inima voastră va înflori cu generozitate”, au transmis Katy Perry și Orlando Bloom.

Nu au dat detalii prea multe despre venirea pe lume a fiicei lor, ci au preferat să atragă un semnal de alarmă cu privire la condițiile precare prin care trec copiii nou-născuți și mămicile din anumite comunități mai puțin norocoase. Mai mult, Katy (35 de ani) și Orlando (43 de ani) au inițiat o pagină de donații pentru strângerea de fonduri pentru micuții defavorizați.

Katy Perry și Orlando Bloom au câte o căsnicie la activ

katy perry orlando bloom

Katy Perry și Orlando Bloom au fost surprinși la cumpărături când sarcina solistei începuse să se vadă
foto: Profimedia

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018.

De atunci sunt nedespărțiți, iar acum, relația lor a trecut la un alt nivel: sunt părinți și se pregătesc de nuntă. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani și jumătate, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand, de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Lasă un răspuns