Este cunoscut deja faptul că vedetele obișnuiesc să seteze trendurile printre admiratorii lor, însă se pare că și starurile se pot inspira la fel de bine de la alți colegi de „breaslă”.

Justin Bieber a fost adesea ironizat că își dorește să semene cu rapperii de culoare, încă de la primele tatuaje pe care acesta și le-a făcut.

În prezent însă, zvonurile par să fie adevărate, având în vedere că celebrul cântăreț a decis să se tatueze pe față. Iată imaginile!

Nici vedetele nu pot rezista atunci când vine vorba de anumite trenduri!

Cum în ultima perioadă, tot mai mulți artiști au pășit în saloanele de tatuaje pentru a-și imprima pentru totdeauna pe față diverse mesaje, se pare că „nebunia” unora a devenit o dorință arzătoare pentru alte persoane.

Tatuajele faciale, un nou trend printre vedete

În industria muzicală internațională există mai multe nume care au recurs la această metodă, în special cântăreții genurilor muzicale trap și rapp, care promovează în piesele lor „viața de stradă”.

Astfel, pentru a semăna cu „băieții răi” autentici, aceștia au preluat ideea de a se tatua pe față, trend început inițial de găștile de mafioți.

Totuși, deși cele mai cunoscute exemple, cum ar fi rapperul 6ty9ine sau regretatul Xxxtentacion, și-au tatuat pe față diverse simboluri sau lozinci, Justin Bieber a ales o sintagmă care arată apopierea sa față de religie.

Trapperul Lil Pump. Tatuajele faciale au devenit un trend printre celebritățiFoto: Getty

Ce mesaj și-a tatuat Justin Bieber pe față

Justin Bieber s-a tatuat din nou, de data aceasta pe față. Bieber, care are mâinile pline de tatuaje, și-a tatuat de data aceasta deasupra sprâncenei drepte cuvântul „grace”, care înseamnă „grație” sau „har” și poate fi întâlnit adesea în rugăciuni sau cântece bisericești precum „Amazing Grace (Mărețul Har n.r)”.

Tatuajul cântărețului a fost executat de un cunoscut artist american, care a fost și cel care a publicat prima imagine cu „noua” înfățișare a lui Bieber.

Fanii artistului au avut păreri împărțite cu privire la noul tatuaj, unii admirând firea religioasă a lui Bieber, alții comentând că din cauza fontului cu care a fost făcut tatuajul, nu prea se înțelege cu exactitate mesajul.

„Ăla e tatuaj? Credeam că e o cicatrice”, „Eu cred că arată foarte bine”, „Zici ca vrea să îl imite pe Lil Pump”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. Recent, Justin Bieber s-a căsătorit cu iubita lui, Hailey Baldwin.

Foto Instagram

Lasă un răspuns