Jason Derulo, premiat cu un număr record de 14 discuri de platină, va cânta la Summer in the City pe 18 august. A dat lovitura în muzică la numai 20 de ani, iar de atunci a vândut 250 de milioane de single-uri în întreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind „Watcha Say” care s-a vândut într-un număr record de 200 de milioane de discuri.

Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiadă de single-uri: „Wiggle”, „Talk Dirty”, „Want to Want Me”, „It Girl”, „In My Head”, „Ridin’ Solo”.

Cu descendenţă haitiană-creolă, Derulo este şcolit în Florida, a scris primul cântec la vârsta de numai opt ani, cochetând cu o carieră de compozitor. Pe numele sau complet, Jason Joel Desrouleaux a compus melodii pentru P. Diddy, Lil Wayne, Birdman până să ajungă să aibă propria sa cariera solo. A avut numeroase accidente pe scenă, a participat la diferite reality show-uri precum „American Idol” ori „Everybody Dance Now”, a testat şi activat pe piaţă muzicală din Marea Britanie şi Australia pentru a strânge o baza cât mai mare de fani. A avut colaborări de succes cu Pitbull, Nicki Minaj, Adam Lavine, David Guetta care l-au urcat pe culmile succesului, dar şi neînţelegeri cu casele de discuri care l-au reprezentat.

Ultimele sale realizări sunt însă legate de social media, Jason Derulo fiind unul dintre cei mai influenţi artişti globali. Cu 18 milioane de abonaţi pe canalul YouTube, 28 milioane pe Instagram, 24 milioane pe Facebook şi 58 milioane pe Tik Tok, Jason Derulo se poate lăuda cu o carieră „multifatetata” de influencer, antreprenor, actor şi artist.

În afara carierei muzicale, solistul a investit într-o companie care produce în mod organic apa, a semnat un parteneriat cu Z2 Comics pentru a lansa o carte de benzi ilustrate, îşi va lansa propriul muzic show la BBC Three.

Pe 18 august, Jason Derulo, superstarul american care a cucerit inimile melomanilor de pe tot globul, se va alătura line-up-ului festivalului Summer in the City. Fanii din România îşi amintesc momentul unic oferit de Jason Derulo anul trecut, când artistul a susţinut un concert exploziv în oraşul Craiova. Încântarea şi pasiunea publicului au creat o atmosferă incredibilă, iar reacţiile pozitive nu au încetat să apară nici după terminarea evenimentului.

Însoţit de o echipă generoasă, Derulo a solicitat organizatorilor DD East Entertainment şi Marcel Avram o selecţie de mâncăruri sănătoase, dar consistente printre care afla suc fresh de portocale, mierea organică, iaurturi, supe, salate, peşte şi numeroase legume, dar şi opţiuni vegane.

Derulo, admirat de fanii din întreagă lume pentru fizicul sau impecabil a mai cerut shake-uri de proteine, apa de cocos, fistic şi nuci, vitamine, ceaiuri, saltele de Yoga, dar şi un mini coş de basket!

Festivalul Summer in the City va debuta vineri, 18 august în Piaţa Constituţiei, iar porţile se vor deschide începând cu ora 14.00 pentru a evita cozile la intrare.

Publicul va avea la dispoziţie o serie de opţiuni sănătoase de mâncare şi băuturi, asigurate de organizatori. O varietate de opţiuni vor fi disponibile pentru vegetarieni, vegani şi persoanele care urmează diete fără gluten sau paleo, astfel încât meniul va conţine mâncăruri delicioase şi sănătoase, cu un accent pe produse organice şi locale.

În spiritul sustenabilităţii şi a reducerii amprenteui de Carbon, organizatorii vor instala coşuri de reciclare în zonele cheie ale locaţiei, încurajând publicul să contribuie la protejarea mediului.

Publicul va avea ocazia să petreacă aproximativ 105 minute alături de Jason Derulo, iar a doua zi alături de Robbie Williams şi trupa sa, în concerte live care promit să rămână în amintirea tuturor.

Lasă un răspuns

RSS
Follow by Email