HURTS va canta pe 13 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Biletele se pun in vanzare vineri, 5 mai, ora 12.00!

Hurts sunt o formatie de electronic pop/rock care a luat nastere in Manchester in urma cu peste 10 ani, avand ca solist pe Theo Hutchcraft iar ca multi-instrumentist si producator pe Adam Anderson. Trupa este cunoscuta pentru videoclipurile  epice, dramatice, realizate intr-un stil unic.

In 2010, a fost lansat albumul de debut al formatiei, intitulat „Hapiness” care a ajuns rapid un real succes in intreaga Europa, obtinand chiar si statutul de album de Platina de 13 ori si de Aur de 4 ori, pe intregul mapamond. Urmatoarele albume, „Exile”, „Surrender” si „Desire” au obtinut de asemenea, numeroase distinctii incluzand premii la NME Awards, BAMBI award (Germania), MTV Europe Music Awards si premiul pentru Best International Newcomer la ECHO Awards (Germania).

Cu mii de bilete vandute la conerte in intreaga lume, avand chiar si participari la diverse festivaluri renumite, trupa si-a format un fanbase de touring foarte puternic. In anul 2020 Hurts s-au intors cu cel de-al cincilea album de studio, intitulat „Faith” care include single-urile epice „Voices”, „Redemption” si „All I Have To Give”. Toate piesele au fost promovate printr-o campanie foarte creativa, trupa implicandu-se la fiecare pas si folosindu-se foarte inteligent de tehnologia actuala pentru a ajunge la fanii din intreaga lume.
„Faith” este pe de o parte o intoarcere la radacini a trupei iar pe de alta parte este o regandire si reinterpretare a ultimilor 10 ani ai trupei, reprezentand o reala evolutie muzicala de la primul album „Happiness”. Formatia a recunoscut public ca dupa turneul de lansare al albumului „Desire” a existat o perioada de oboseala, de extenuare, astfel ca acest album nou ar fi putut sa nu fie realizat deloc insa trupa a avut un comeback impresionant, creativ, care a avut ca rezultat 11 melodii noi care au surprins esenta Hurts. Astfel, formatia se afla in acest moment in cea mai buna forma.

Dupa aproximativ 13 ani de cantat pe scene din intreaga lume, Hurts s-au transformat dintr-un grup  static de muzicieni pop, intr-o trupa dedicata de rock. Totusi, in acelasi timp, baietii nu si-au pierdut statutul de pop/rock icons, codul lor vizual fiind intotdeauna intr-o sinergie deplina cu muzica lor, fie ca discutam despre secvente de videoclipuri care amintesc de David Lynch, fie ca vorbim de coruri gospel care chiar au acompaniat live formatia pe scena, de exemplu in Glastonbury in 2016, acestia aduc intotdeauna ceva nou si fascinant show-urilor pe care le sustin.

Baietii sofisticati care abordeaza cu maiestrie synth-pop-ul si rock-ul, Hurts, se intorc acum cu un turneu special vara aceasta, prin care isi etaleaza forma cea mai buna si prin care doresc sa imparta muzica si energia cu fanii lor, turneu care se va opri si la Bucuresti in data de 13 iulie 2023 la Arenele Romane.

Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro si in reteaua iabilet la urmatoarele preturi:

– 225 de lei – fara loc in fata scenei

– 275 lei – cu loc in tribuna

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

 

Acces Copii/Minori:

Copiii și minorii până la 15 ani trebuie să fie însoțiți de catre un parinte/tutore legal, iar acestia trebuie sa detina un bilet valid pentru a putea participa la eveniment.

Un eveniment organizat de Pop-Corn

Lasă un răspuns