In timp ce starurile autohtone umplu Mamaia până la refuz, vedetele internaţionale descind pentru super distracţie, în Vama Veche.

Haddaway, veteranul clasamentelor muzicale euro dance, vedeta generației anilor ’90, a fost la o petrecere în…Vama Veche.

El a transmis şi un mesaj despre concertul la care îl vom vedea live, Diskoteka Festival, care va avea loc în Timişoara, în perioada 31 mai-2 iunie.

Autorul a două dintre cele mai ascultate melodii din anii ’90 -”What is Love” (melodia a atins prima poziție în peste 20 de țări, single-ul vânzând albumul său de debut în câteva milioane de exemplare) și ”I miss you”, solistul olandez a ajuns vara trecută pe litoralul românesc la invitația unor prieteni germani, care i-au lăudat locul și distracția din fostul sat pescăresc.

Alexander Haddaway (54 de ani), aşa cum îl cheamă în buletin pe star-ul pop dance, a petrecut câteva zile amestecat printre ”valurile” de turiști și s-a distrat copios, ba chiar a susținut o cântare ad-hoc la un local de la malul Mării Negre, alături de alți artiști autohtoni, care n-au avut habar pe cine au alături.

„Românii ştiu să se distreze şi sunt prietenoşi”

”Am mai fost în România, la Cluj-Napoca și la București, am cântat, mi-a plăcut, însă la mare am ajuns mânat de un party, alături de mulți prieteni de-ai mei, ce au descoperit întâmplător locul și întreaga vară locuiesc în «Vama».

M-am simțit minunat în zilele petrecute acolo, eu însumi m-am născut la malul mării, în Caraibe (Trinidad Tobago-n.r.).

Mii de oameni se distrează frumos la voi în țară, toți sunt prietenoși. Anul acesta revin în România, mi-ar plăcea să ajung iar acolo”, își dorește artistul, cap de afiș la ”Diskoteka Festival” (Timișoara, 31 mai-2 iunie 2019), neștiind că, pe ”drumurile nostre”, 800 de kilometri, din Timişoara până în vamă, este un drum ce durează cât ajungi cu avionul pe cealaltă parte a globului.

Haddaway, ce se identifică și prin succese la nivel mondial precum ”Life”, ori ”Rock in My Heart”, va concerta pe stadionul din Timișoara, în cel mai mare eveniment din Europa dedicat muzicii anilor ‘80 și ’90.

Pe scenă vor mai urca artişti care au animat topurile şi discotecile din întreaga lume: Modern Talking, Ace of Base, CC Catch, Alphaville, Sandra, Nana, No Mercy, Sabrina, Mr President, Alphaville, Nana, Captain Jack, sau East 17.

Premieră absolută pentru nostalgicii muzicii anilor de glorie ai genurilor europop, eurodance ori reggae, Diskoteka Festival promite sa readucă publicului atmosfera anilor ’80 și ’90 nu doar prin hiturile acelei perioade emblematice, ci și prin decoruri spectaculoase, acțiuni interactive, flash mob-uri inedited și suveniruri.

Biletele se pot achiziționa de pe site-urile www.bilete.ro și www.diskoteca.ro.

Haddaway, mesaj pentru publicul român

Starul olandez s-a lăsat filmat în timp ce ne-a transmis şi un mesaj, despre întâlnirea pe care o aşteaptă cu fanii români, la ”Diskoteka Festival”.

„Timişoara, Haddaway te salută, ne vedem pe 2 iunie, la «Diskoteka Festival», să fiţi acolo, vom avea parte de multă distracţie”.

De remarcat că, la 54 de ani, solistul nu este schimbat prea mult, doar că şi-a ras podoaba capilară.

Lasă un răspuns