Gala Globurilor de Aur a înregistrat o audienţă de 18,6 milioane de telespectatori, în uşoară scădere faţă de anul trecut, potrivit datelor comunicate de compania Nielsen, citată de Variety. 

Gala televizată de postul NBC a înregistrat o audienţă în scădere cu 5% faţă de evenimentul de anul trecut, când a avut 19 milioane de privitori. 

În ciuda declinului, ceremonia Globurilor de Aur şi NFL (National Football League) au dominat audienţa de sâmbătă seară cu o marjă substanţială. 

Chiar dacă ratingul Globurilor de Aur nu a înregistrat îmbunătăţiri majore de anul trecut, evenimentul a reprezentat totuşi un motiv de sărbătoare. 

Galele şi evenimentele live au înregistrat audienţe slabe în ultimii ani. Ceremonii precum Oscarurile şi Emmys au avut cele mai scăzute ratinguri anul trecut. 

Cea de-a 76-a gală a premiilor Globurile de Aur a avut loc pe 6 ianuarie la Los Angeles şi a fost produsă de Dick Clark Productions. Actorii Sandra Oh şi Andy Samberg au fost gazdele ceremoniei. Filmele biografice „Green Book” şi „Bohemian Rhapsody” şi drama „Roma” au fost marile câştigătoare ale ediţiei. 

Lasă un răspuns