Filmul  Dune, o ecranizare după cartea cu același nume, a strâns un număr impresionant de aplauze și aprecieri de la influenceri și vedete din România, la Avanpremiera de Gală, ce a avut loc pe, 20 octombrie.

Într-o ecranizare fidelă cărții lui Frank Herbert, filmul Dune, în regia lui Denis Villeneuve spune povestea lui Paul Atreides, un tânăr strălucit și talentat, născut într-un mare destin, dincolo de înțelegerea sa, care trebuie să meargă pe cea mai periculoasă planetă din univers pentru a asigura viitorul familiei și poporului său. Pe măsură ce forțele malefice izbucnesc într-un conflict legat de exclusivitatea pentru furnizarea celei mai prețioase resurse din univers, care se regăsește doar pe această planetă – resursă capabilă să deblocheze cel mai mare potențial al umanității – vor supraviețui doar cei care își pot cuceri frica.

Evenimentul a strâns în jurul lansarii filmului Dune un număr mare de vedete şi influenceri români toți fiind impresionați de aceasta ecranizare care uimeste prin calitatea producției, actorii prezenti în film, muzica, imaginea și mai ales emoția și povestea.

Produs de Warner Bros. și distribuit în România de Vertical Entertainment, filmul „Dune” poate fi văzut în cinematografele din toată țara începând  de azi, 22 octombrie.

Lasă un răspuns