Un număr de 24 de decese din cauza coronavirusului au fost înregistrate la Galaţi, de la debutul pandemiei în România, cele mai multe fiind persoane asistate în azilul Sfântul Ilie, devenit focar de infecţie.

Potrivit reprezentanţilor Instituţiei Prefectului Galaţi,  în acest judeţ 24 de persoane au decedat după ce au fost confirmate cu coronavirus. Cele mai multe decese s-au înregistrat la căminul pentru persoane vârstnice Sfântul Ilie, cămin devenit focar de infecţie după ce soţul celei care deţine afacerea a călătorit în Turcia, de unde s-a întors infectat.

Bărbatul a murit, în timp ce soţia lui, care după ce a intrat în contact cu bărbatul, a intrat în centrul de bătrâni, a fost confirmată cu coronavirus, în prezen fiind vindecată.

MArţi dimineaţă, în judeţul Galalţi, sunt înregistrate 307 persoane confirmate cu coronavirus, dintre acestea 61 fiind declarate vindecate, iar 24 de oameni au murit. În carantină instituţionalizată sunt acum 461 de persoane, iar în izolare la domiciliu 479. Numărul testelor efectuate pentru depistarea coronavirusului se ridică la 1869 .

Lasă un răspuns