Jem Wolfie este o tânără de 27 de ani din Australia care a cunoscut celebritatea aproape instant graţie reţelelor de socializare şi care a ajuns să fie urmărită de peste 2,6 milioane de useri.

Imediat după terminarea liceului, Jem s-a angajat ca bucătar şi lucra 70 de ore pe săptămână, iar în paralel juca baschet în WABL (Federaţia de Baschet a Australiei de Vest).

În mod paradoxal, o accidentare suferită la genunchi s-a dovedit marele noroc al tinerei australience. Aceasta a fost nevoită să petreacă mai mult timp în sala de forţă, pentru recuperare şi a început să posteze clipuri din timpul antrenamentelor pe Instagram.

În 2015 a ajuns la 10.000 de fani pe reţelele de socializare, iar de atunci a început nebunia. Aproximativ 80% din cei care o urmăresc sunt bărbaţi, iar privind imaginile postate de Jem nu e greu de înţeles de ce.

GALERIE FOTO – Cele mai „curajoase” imagini postate de Jem Wolfie pe Instagram.

Când clipurile cu ea jucând baschet au devenit virale, Jem a început să fie contactată de diferite firme dornice să-şi facă reclamă şi aşa a început totul.

Tinerii se bucură când primesc lucruri gratis, în timp ce adulţii sunt preocupaţi să-şi câştige existenţa. Le-am spus foarte clar de la început tuturor brandurilor cu care lucrez: nu vreau să-mi trimiteţi cutii şi cutiuţe cu suplimente şi cu pantaloni de antrenament. Vreau să fiu plătită!„, povesteşte tânăra din Australia.

În prezent, tânăra e înscrisă şi pe platforma OnlyFans, acolo unde peste 10.000 de fani plătesc 15 dolari pe lună pentru a primi conţinut exclusiv creat de tânăra de 27 de ani. Conform informaţiilor oferite de fondatorul OnlyFans, Jem a câştigat în mai puţin de un an peste 2 milioane de dolari numai din postările de pe această platformă.

Jem Wolfie spune că încearcă să păstreze o limită, chiar dacă a fost acuzată în multe rânduri că îşi vinde trupul pentru a face bani.

viewscnt

Lasă un răspuns