Pandemia de coronavirus continuă să anuleze toate evenimentele publice din 2020 şi, la cum arată estimările oamenilor de ştiinţă, nici în 2021 nu se ştie dacă vor putea fi organizate astfel de acţiuni.

După 15 ani în care a dominat scena de muzică electronică, 2020 s-a dovedit a fi un an blestemat pentru Tommorowland.

Mai întâi, s-a anulat ediţia de iarnă, care ar fi trebuit să aibă loc, între 14 şi 21 martie, la Alpe d’Huez (Franţa).

În momentul anulării acestui festival, cu siguranţă, norocoşii care au prins un bilet pentru tradiţionala ediţie de vară, găzduită de comuna Boom (Belgia), s-au gândit că până la weekend-ul de 17-19 iulie, când ar fi trebuit să aibă loc festivalul, nebunia cu coronavirus va trece. Din păcate, nu s-a întâmplat aşa şi, miercuri seară, organizatorii au făcut anunţul pe care au tot încercat să-l evite.

„Cu durere în inimă, vă informăm că, în 2020, Tommorowland nu se poate organiza. Înţelegem şi sprijinim ordinul guvernamental care tocmai a fost dat. Ediţia cu numărul 16 a festivalului Tommorowland se va organiza în vara anului 2021 (16-18 iulie şi 23-25 iulie)“, e un fragment din comunicatul organizatorilor.

Din cauza anulării festivalului, care ar fi trebuit să aibă loc în două weekend-uri (17-19 iulie şi 24-26 iulie), datorită cererii uriaşe de bilete, Boom va pierde peste două milioane de euro.

În regulamentul întocmit de organizatori scrie, clar, că, în cazul anulării acestor evenimente, din motive ce ţin de „forţă majoră“, aici incluzând epidemii şi pandemii, „contravaloarea biletelor achiziţionate nu va fi restituită“.

Lasă un răspuns