Fanii emisiunii ”Visuri la cheie” de la Pro Tv au numai motive de bucurie. Dragoș Bucur, cel care a prezentat de la bun început show-ul, dar a luat o pauză la începutul anului trecut, se întoarce la emisiune.

După o pauză de un an, Dragoș Bucur va prezenta din nou emisiunea ”Visuri la cheie”, anunță Pagina de Media.

Emisiunea se află la sezonul cu numărul șase. Primele patru au fost prezentate de Dragoș Bucur, iar cel de-al cincilea, de actorul Corneliu Ulici.

Actorul părăsise anul trecut formatul, după ce „s-a dedicat familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast, unde a petrecut 5 luni pentru filmări”, spun reprezentanții Pro TV.

„Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm.

Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film.

A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie.

Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor.

Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet”, a declarat Dragoș Bucur

Sezonul trecut, Corneliu Ulici a fost prezentatorul emisiunii ”Visuri la Cheie”.

”A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoș, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experiență superbă și sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieților unor oameni în bine.”

Lasă un răspuns