Suntem in prag de sarbatori si cautam produse traditionale sau in trend cu vestul, dar suntem in 2021, iar pe piata sunt chiar foarte multe locuri de unde ne putem cumpara, incepand de la piete, cucoane casnice (asta este o noua orientare a multor femei care au sau nu, o calificare ,in ceea ce fac), care gatesc acasa,  pana la locatii luxoase , unde lucreaza o armata de angajati ultra-profi (sau mai putin profi)…

Deci, de-aici încep dilemele. Încotro s-o iei și ce să alegi? Teoretic, trebuie să încerci cu propriile papile, pentru că preferințele sunt diferite. Nu orice îi place unui amic îți place și ție. Practic, n-ai cum să le iei pe toate la rând. Așa că te bazezi uneori pe instinct, alteori pe recomandările prietenilor.

Cele mai importante lucruri de care ții seama, de obicei, sunt: aspectul (se spune că „mănânci cu ochii”, nu?) prețul (cât îți permiți sau cât crezi că e acceptabil să plătești pentru un anumit produs) ingredientele (de obicei, oamenii vor calitate. Dacă nu îi derutează sau îi încurcă primele două puncte),

Noi va recomandam astazi produsele cofetariei Dulce by Paula, din Galati!

De ce am ales asta? Pentru gustul, calitatea, aspectul si aroma incredibila pe care rar am gasit-o in zeci de ani de evenimente pe care le-am organizat. Aceasta este o recomandare strict obiectiva si nu reprezinta publicitate! 

La cofetăria Dulce by Paula, din centrul Galaţiului, se scrie zilnic o lecţie a bunului gust, a deserturilor de calitate, făcute să bucure cât mai multe simţuri. “Prăjiturile noastre sunt ca la mama acasă, fără conservanţi sau frişcă artificială. Secretul meu e că ţin foarte mult la respectarea reţetei şi a paşilor de lucru. Apoi încerc să flatez şi simţul estetic al consumatorului. Pot spune că La Dulce sunt prăjituri frumoase, iar vedetele sunt dulciurile pictate manual”.

“Folosim numai smântână naturală, cu 32% grăsime, toate ingredientele sunt absolut naturale, inclusiv nuca. Acum a apărut pe piaţă un premix de nucă, mai ieftin, dar care dăunează calităţii produselor. De aceea noi folosim numai nucă naturală. Şi noi, acasă, tot de aici mâncăm şi nu facem rabat de la calitate. Tot ce avem în cofetărie este făcut de noi”, a precizat Paula Lepădatu, managerul cofetăriei “Dulce by Paula”.

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, cofetăria vine în întâmpinarea clienţilor şi a adaptat oferta sezonului. De aici se pot cumpăra minunaţi cozonaci cu nucă multă, cu rahat, cu cacao, cu vanilie, exact la fel ca cei făcuţi de bunici în copilărie.

Preturi pentru cei clasici 55 lei/kg si se pot face cu nuca, stafide, rahat, cacao. Iar pentru cei cu vinars  80 lei/kg. Nu exista preturi diferite in functie de compozitia din interiror, fie ca sunt cu de toate sau doar preferential cu ce doreste clientul, pretul este acelasi.

   

 

Nu lipsesc nici turtele sau torturile decorate în spiritul Crăciunului, bomboanele de casă şi nici deliciul gastronomic, caramelul sărat, un sos în trendul bucătăriei mondiale.

Un alt argument ca să vizitaţi cofetăria “Dulce by Paula” sunt preţurile. Nu sunt chiar cele mai mici posibile, pentru că aşa nu se poate face calitate, dar sunt preţuri rezonabile. De exemplu, un preţ mediu pentru prăjiturile de casă este 60 de lei/kilogram. Torturile se pot achiziţiona de la 89 lei/kilogram, cele cu frişcă şi fructe proaspete, până la 90 de lei/kilogram cele cu ciocolată, decorate cu figurile de zahăr sau cu marţipan.

       

 

 

 

  

  

       

    

Prăjiturile de casă, decorate ingenios, torturi cu decoraţiuni în spiritul Crăciunului, cu frişcă multă sau cu marţipan, îmbie pe toată lumea care trece pragul elegantei cofetării.

Surprinzătoare şi atrăgătoare sunt şi torturile decorate cu vată de zahăr sau cu diferite figurine, flori, toate lucrate manual, din zahăr. Gustul extraordinar de bun este dat nu numai de reţetele de casă folosite în cofetărie, exersate ani de zile, până când au ajuns la perfecţiunea gustului şi formei, ci şi de ingredientele proaspete şi naturale care garantează calitatea produselor de la cofetăria “Dulce by Paula”.

Aici gasiti locatia: Strada Domneasca 18 800015 Galati, Romania

Telefon: 0371 330 540

Lasă un răspuns