Pentru că admiratorii lor le consideră modele demne de urmat sau pentru că pur și simplu pandemia de coronavirus le-a speriat, până și vedetele internaționale au decis să ia cât mai în serios sfaturile autorităților cu privire la protecția împotriva virusului care a pus pe jar întreaga lume.

Astfel, la outfit-urile lor cu care până acum ceva vreme „defilau” prin oraș, s-au adăugat inevitabil „accesorii” precum mănuși și măști de protecție, pentru a evita contractarea virusului sau răspândirea acestuia, în caz că unii dintre ei sunt purtători.

Vedete precum Demi Lovato, Felicity Huffman, Jon Voight, Justin Bieber, Rod Stewart, Kaia Gerber și Cara Delevigne au fost surprinse de paparazzi fie la cumpărături, fie la plimbări în oraș, cu „factorii de protecție” la îndemână însă. În aceeași notă, mai multe celebrități au decis să apeleze și la rețelele de socializare pentru a răspândi îndemnurile autorităților din această perioadă de pandemie și pentru a-i sfătui pe admiratorii lor să urmeze cu stricteze pașii explicați de specialiști, în vederea stopării extinderii virusului COVID-19.

În galeria foto de mai jos se poate observa cum atât cei din generațiile mai vechi, cât și tinerii industriei, au lașat deoparte glumele care s-au tot perindat în această perioadă pe rețelele de socializare cu privire la coronavirus și au luat în serios sfaturile autorităților, care, până la urma, sunt pentru binele comun.

 • Demi Lavato
  foto: Profimedia
 • Felicity Huffman
  foto: Profimedia
 • Jon Voight
  foto: Profimedia
 • Justin Bieber
  foto: Profimedia
 • Kaia Gerber și Cara Delevingne
  foto: Profimedia
 • Rod Stewart
  foto: Profimedia

Lasă un răspuns