Handbalista Cristina Neagu a anunţat miercuri că a fost operată cu succes la genunchiul drept, în Belgia, în urma rupturii de ligament încrucişat anterior suferită la Campionatul European din Franţa.

„Fără tine handbalul este pustiu!” i-au transmis colegele de la CSM Bucureşti, care o aşteaptă pe Cristina să revină pe teren în iulie.


„M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine şi de acum înainte cu forţă spre revenire !” au fost primele rânduri scrise de Cristina Neagu după operaţia efectuată la genunchiul drept în clinica „Aspetar” din Antwerp.

La reconstrucţia artroscopică a ligamentului încrucişat anterior rupt în meciul România – Ungaria, medicii, coordonaţi de doctorul Marc Martens, au folosit cea mai modernă metodă pentru ligamentoplastie, tehnica „All-Inside Graft Link”.

Operaţia s-a efectuat artroscopic, minim-invaziv şi a realizat reproducerea cât mai exactă a lungimii, grosimii, locurilor de inserţie şi a orientarii fibrelor ligamentului nativ rupt prin utilizarea unei grefe.

„Vă mulţumesc pentru mesaje şi sprijin !” şi-a încheiat mesajul Neagu după a treia intervenţie chirurgicală majoră din cariera sa. Cea mai gravă a fost la umărul drept, a fost efectuată în SUA și în urma ei  a stat departe de teren un an şi jumătate.

Lasă un răspuns