Khabib Nurmagomedov, campionul mondial la categoria ușoară, l-a învins pe irlandezul Conor McGregor, într-o partidă spectaculoasă, care a fost urmată, însă, de o bătaie generală.

La finalul partidei, rusul a mers către echipa lui McGregor, unde a început o bătaie generală, potrivit GSP.ro. La rândul lor, cei din stafful rusului  au sărit pe McGregor.

Se pare că totul ar fi pornit de la niște jigniri care i-au fost aduse lui Khabib, iar scandalul a fost oprit abia după intervenția polițiștilor. Trei membri din echipa lui Khabib Nurmagomedov au fost arestați.

În urma incidentelor de la finalul meciului, Dana White, președintele UFC, a refuzat să-i ofere centura lui Khabib: „S-au întâmplat multe lucruri urâte. Sunt dezgustat”.

Tony Bellew

@TonyBellew

This coward jumping the cage is a disgrace! The bus has been and gone! This man has just been in a very hard fight and this man has just tried to steal it on him with a bare knuckle! He’s a coward whoever he is! An absolute DOG! UFC have to deal with this!

Totodată, Comisia Atletică a decis, în urma unei anchete, ca Nurmagomedov să nu fie plătit pentru acest meci ca urmare a acestor incidente.

Lasă un răspuns