De la spate zici că-i Nicki Minaj sau Iggy Azalea! Christina Aguilera (37 de ani) s-a îngrăşat teribil în ultima perioadă şi a făcut ditamai fundul.

S-au dus vremurile când blondina făcea furori cu trupul ei sexy, dansa în pantaloni scurţi şi-şi arăta talia de viespe prin videoclipuri. Christina Aguilera a rămas la fel de talentată, însă silueta ei s-a schimbat radical.

christina aguilera dupa concertul de la radio city music hall

Christina Aguilera a susţinut un concert la Radio City Music Hall, din New York
foto: profimedia

 

Fotografii de peste Ocean au pozat-o zilele trecute după concertul susţinut la Radio City Music Hall, din New York. Îmbrăcată într-o rochie albastră şi largă, ce semăna mai degrabă cu un capot, şi o pereche de platforme colorate, Christina Aguilera părea imensă.

christina aguilera dupa concertul de la radio city music hall

Christina Aguilera s-a îngrăşat enorm
foto: profimedia

 

Blondina a făcut ditamai fundul, însă nu părea să fie stânjenită de noile forme. Ea nu s-a ferit de bliţuri, ba mai mult le-a zâmbit fotografilor şi le-a dat timp s-o pozeze din toate unghiurile.

Christina Aguilera s-a îngrăşat enorm

Chiar dacă a pierdut lupta cu kilogramele, calităţile vocale au rămas neschimbate. Radio City Music Hall, locul în care artista a susţinut un concert, a devenit neîncăpător, iar printre cei prezenţi la show s-au numărat şi fostul preşedinte al Americii, Bill Clinton, care a venit însoţit de Hillary Clinton, scrie Page Six.

Presa a început să speculeze că Aguilera ar fi însărcinată a treia oară

Christina Aguilera s-a îngrăşat aşa de mult, încât presa americană a început să speculeze că ar fi însărcinată a treia oară. Însă vedeta a dezminţit că va face un frăţior sau o surioară celor doi copii ai ei, Max (10 ani) şi Summer, care va împlini în curând 4 anişori.

Adevărul e că Aguilera a avut de-a lungul timpului o greutate fluctuantă. A avut şi perioade când trupul său era perfect, dar şi altele când îşi scăpa greutatea de sub control.

În prezent, vedeta s-ar fi îngrăşat foarte rău, din cauza faptului că are probleme, spun unele persoane din anturajul ei. Se pare că mănâncă în neştire din cauza depresiei provocate de faptul că nu s-ar mai înţelege bine cu logodnicul ei, Matt Rutler.

Ruptura dintre ei a făcut-o să devină bulimică (n.r. suferindă de o dereglare digestivă caracterizată prin foame excesivă şi hrănire în exces).

Însă nu este exclus ca vedeta să fie totuşi din nou însărcinată şi să nu vrea să spună încă adevărul. Are o burtă atât de mare, încât chiar pare să fie gravidă.

Lasă un răspuns