Parcul are mai multe zone de recreere și de joacă, stații de încărcare pentru biciclete și trotinete electrice, toalete automate și spații verzi de aproape 6.000 mp, pe lângă alei, zone de fitness și alte amenajări. De astăzi, vor fi accesibile doar zonele verzi, nu și locurile de joacă.

Primăriile pot redeschide parcurile publice începând de astăzi. Cu această ocazie, la Cluj-Napoca cetățenii vor avea parte de o surpriză. A fost construit un nou parc cu o suprafață de aproape zece mii de metri pătrați, care a primit numele ,,Parcul Între Lacuri”, precum cartierul.

Cei care vor veni aici se pot bucura de foarte multă verdeață, alei pietonale, însă nu și de locurile de joacă pentru copii, folosirea acestora fiind restricționată și în perioada stării de alertă.

În continuare trebuie respectate regulile de distanțare socială, fără grupuri mai mari de trei persoane și cu evitarea pe cât posibil a zonelor frecvent atinse.

Parcul a costat peste 11 milioane de lei, din care 9 milioane au fost asigurați prin fonduri europene. Pe lângă această investiție, clujenii se vor bucură și de 3 străzi modernizate la standarde europene, care vor fi inaugurate zilele acestea. Și acolo există spații de relaxare.

Lasă un răspuns