Umor negru și găleți de sânge oferea primul film Zombieland, despre un tânăr, Columbus (Jesse Eisenberg), care explorează ce a mai rămas din orașe după o apocalipsă zombie, alături de nou întâlniții pe drum Tallahassee (Woody Harrelson) și surorile Wichita plus Little Rock (Emma Stone și Abigail Breslin). Cei patru cautau să se adăpostească din calea zombilor. În sequel, protagoniștii vor avea de-a face cu zombies evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează.

Zombieland a fost unul dintre cele mai originale și amuzante filme construite în jurul apocalipsei generate de zombi.

Zombieland: Double Tap, cel de-al doilea film din serie va include o mare parte din distribuția primului film, dar se vor alătura și câteva nume noi proiectului.

Pelicula va avea premiera în cinematografele din tara începând cu 25 octombrie 2019. În distribuție, îi vom revedea pe Jessen Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone și Abigail Breslin.

Un film distribuit de InterComFilm.

A trecut deja un deceniu de la primul Zombieland. Comedia horror a lui Ruben Fleischer a avut premiera în 2009, pe vremea când, cel puțin câteva personaje, erau semnificativ mai tinere.

Partea interesantă este însă Double Tap va continua aventurile eroilor în timp real de la momentul respectiv. Practic, în universul fantastic al peliculei a trecut tot un deceniu.

Columbus (Eisenberg), Wichita (Stone), Tallahassee (Harrelson) și Little Rock (Breslin) locuiesc împreună în Casa Albă, iar programul lor zilnic implică un conflict permanent cu noi tipuri de zombi care au evoluat de la primul film. Câțiva supraviețuitori noi își fac de asemenea apariția. Printre ei, se numără Nevada (Rosario Dawson) și Madison (Zoey Deutch).

Regia va cădea tot în sarcina lui Fleischer, deci tonul general al filmului și experiența vizuală nu ar trebui să sufere schimbări semnificative. Scenariul, de asemenea, va fi scris de aceiași oameni ca în urmă cu 10 ani, Rhett Reese and Paul Wernick. Celor doi, li se va alătura Dave Callaham, unul dintre creatorii seriei The Expendables și persoana responsabilă de povestea din iminentul Wonder Woman 1984.

Lasă un răspuns