Acuzat de viol de o femeie la Paris, cântăreţul american de R&B Chris Brown, obişnuit cu probleme judiciare în Statele Unite, a fost eliberat din arest, marţi seară, fără a fi cercetat în acest stadiu.

Reţinerea în custodie pentru „viol agravat” şi „infracţiune privind încălcarea legislaţiei stupefiantelor” a demarat luni. 

Cântăreţul american a fost arestat, luni, la Paris, împreună cu alte două persoane sub suspiciunea de viol. o tânără în vârstă de 24 de ani a declarat că ar fi fost violată în camera cântăreţului din hotelul Mandarin Oriental, în noaptea de 15 ianuarie. 

Toţi trei au fost eliberaţi marţi seară, fără a fi urmăriţi, a indicat Parchetul din Paris, precizând totuşi că investigaţiile vor continua. 

Reclamanta a afirmat că l-a întâlnit pe Brown într-un club de noapte din Paris, cu o seară înainte, potrivit informaţiilor publicate de revista Closer.  

Raphaël Chiche, avocatul lui Chris Brown, a afirmat pentru AFP că clientul său „îşi susţine vehement nevinovăţia” şi i-a cerut să depună plângere „pentru calomnie”. 

„Vă spun clar… este fals (…) Niciodată! Pentru fiica şi familia mea este nerespectuos şi împotriva persoanei şi moralei mele”, a scris pe Twitter cântăreţul. 

Ancheta a fost încredinţată Poliţiei judiciare din arondismentul 1 Paris. 

Problemele judiciare ale lui Brown, în vârstă de 29 de ani, includ atacul asupra cânăreţei Rihanna în 2009. Atunci, el a pledat vinovat când a fost acuzat de agresiune şi a fost plasat sub supraveghere timp de şase ani. Incidentul a ţinut prima pagină a ziarelor din lumea întreagă când a fost publicată o fotografie a Rihannei cu vânătăi.

În 2016, Brown a fost arestat în Los Angeles după ce o femeie a declarat că a fost ameninţată cu arma. Brown a negat. 

În 2012, el a luat parte la o altercaţie într-o discotecă cu cântăreţul de R&B Drake, în timpul căreia a fost rănit jucătorul francez de basket Tony Parker. 

La 16 ani, Chris Brown a lansat primul album, care a fost vândut în peste 2 milioane de exemplare în Statele Unite. Primul single, „Run it!” a rămas în fruntea clasamentelor timp de trei săptămâni. 

Potrivit Billboard, el ar fi vândut până în prezent peste 100 de milioane de discuri (albume şi single-uri incluse). Cântăreţul este urmărit pe Instagram de aproape 50 de milioane de abonaţi. 

Lasă un răspuns