Ca în fiecare an, criticii de modă au avut mult de comentat pe seama ţinutelor purtate de actriţe în seara celei de a 76-a ediţii a Globurilor de Aur.

Cine s-a făcut de râs pe covorul roşu din hotelul Beverly Hilton şi care au fost cele mai prost îmbrăcate actriţe?

Criticii de modă britanici au stabilit pentru Daily Mail că Anne Hathaway a fost printre cele mai prost inspirate artiste în rochia ei semnată Elie Saab, cu imprimeu de blană de leopard.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 06: Anne Hathaway attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)

Au reuşit să se facă de râs şi în acest an la Globurile de Aur. Cculmea, cele mai prost îmbrăcate actriţe prezente la cea de a 76-a ediţie a Globurilor de Aur au fost sfătuite de designeri de prestigiu şi accesoriile purtate de ele au fost recomandate de case de modă de renume.

Anne Hathaway, în vârstă de 36 de ani, a venit îmbrăcată într-o rochie de seară semnată Elie Saab.

Imprimeul care imita blana de leopard a reuşit să stârnească indignarea tuturor, în contextul în care tot Hollywoodul luptă pentru salvarea animalelor.

Mai mult decât atât, rochia a fost prea încărcată şi actriţa a mai pus şi un cordon cu cristale care dădea senzaţia de supra saturaţie.

Nici Heidi Klum, în vârstă de 45 de ani, nu a fost mai inspirată. Ea a purtat o rochie înflorată semnată de Monique Lhuillier care i-a făcut pe mulţi să zâmbească pe la colţuri.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 06: Heidi Klum attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Însă fotomodelul german şi-a luat revanşa la petrecerea de după decernarea Globurilor, unde a venit îmbrăcată într-o rochie mulată, din catifea, cu un decolteu generos care a atrs privirile tuturor bărbaţilor, spre disperarea logodnicului Tom Kaulitz, 29 de ani.

Lucy Liu, de 50 de ani, a purtat o rochie creată de Galia Lahav. Criticii de modă au scris pentru Daily Mail că actriţa părea îmbrăcată în perdele sau draperii.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 06: Lucy Liu attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)

Judy Greer, în vârstă de 43 de ani a purtat un costum bărbătesc semnat Alberta Ferretti şi a reuşit să intre cu aceeaşi ţinută atât în topul american al celor mai bine îmbrăcate actriţe, cât şi în topul european al celor mai neinspirate ţinute.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 06: Judy Greer attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Caitriona Balfe, de 39 de ani, o actriţă irlandeză extrem de talentată a fost taxată de criticii de modă pentru că a ales o rochie Moschino care o făcea să pară… un gogoşar purpuriu.

BEVERLY HILLS, CA – JANUARY 06: Caitriona Balfe attends the 76th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Jon Kopaloff/Getty Images)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?