Unul dintre cei mai mari traficanți de carne vie din Giurgiu a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a intrat cu skyjet-ul într-o barjă.

Acesta se afla pe scuter împreună cu iubita lui și ar fi plecat de la o petrecere organizată pe o insulă sălbatică, la care ar fi participat mai mulți interlopi cu bani din județ. Înainte de accident, proxenetul se întâlnise cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, nimeni altul decât fiul unui șef din Poliția Giurgiu.

Potrivit polițiștilor giurgiuveni, în jurul orelor 00.45, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, pe canalul Plantelor, s-a produs un accident nautic și că este posibil să fie două victime.

Pompierii au reușit să salveze o femeie, care se afla lângă skyjet și era conștientă, însă nu au mai putut face nimic pentru un bărbat de 34 de ani, care era deja decedat.

Potrivit unor surse din Poliție, bărbatul care a murit este Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, unul dintre cei mai bogați traficanți de carne vie din Giurgiu.

Sursele citate au dezvăluit, că vineri seară, mai mulți interlopi din județ organizaseră, pe insula Camadinu, o petrecere pentru care fuseseră cumpărate zeci de sticle cu șampanie, dar și peste 150 de grame de cocaină.

Petrecerea ar fi început în jurul orei 20.00, iar undeva după miezul nopții, Chivu, care venise până la insulă cu un skyjet al cărui preț de catalog ajunge la 20.000 de euro, ar fi plecat împreună cu prietena lui.

Pe Canalul Plantelor, acesta ar fi lovit cu ambarcațiunea o barjă, iar în urma impactului a murit pe loc, în timp ce femeia a scăpat cu noroc.

Conform unor surse apropiate anchetei, skyjetul nu era înamtriculat, iar tânăra care se afla împreună cu Chivu la momentul tragediei, ar fi fost chiar una dintre prostituatele sale. Aceasta, spun polițiștii, ar fi lucrat pentru iubitul ei pe teritoriul Suediei și există informații că reușea să încaseze sume record, care ajungeau și la 3.000 de euro pe zi.

De altfel „Bobină” era considerat și unul dintre cei mai bogați interlopi giurgiuveni. Pe lângă scuterul nautic de 20.000 de euro, acesta mai deține și un autoturism Mercedes AMG, preparat, pentru care ar fi achitat numai puțin de 150.000 de euro.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, că, vineri, proxenetul Ginel Iliuță Chivu s-a întâlnit, în oraș, cu prietenul său Alexandru Tache, fiul comisarului șef Miron Tache, șeful Poliției Rutiere Giurgiu.

Inițial, a existat informația potrivit căreia băiatul lui Tache ar fi participat la petrecerea de pe insula Camadinu. Întrebat de polițiști, acesta ar fi recunoscut că s-a văzut cu proxenetul mort, însă a menționat că întâlnirea a avut loc mai devreme. Cei doi, care sunt foarte buni prieteni, ar fi fumat o țigară împreună, timp în care au stat de vorbă. Ulterior, însă, Alexandru Tache susține că a plecat, iar la ora accidentului se afla acasă.

Lasă un răspuns