La 155 de ani de la lansarea CEC Bank, banca își dorește să continue o tradiție începută încă din 1937 și oferă cadou 155 euro fiecărui copil născut în data de 24 noiembrie 2019.

La 155 de ani de la lansarea CEC Bank, banca vrea să continue o tradiție începută încă din 1937 și oferă cadou 155 euro fiecărui copil născut în data de 24 noiembrie 2019.

La 31 octombrie 1937 CEC Bank inaugurează o tradiție care merită într-adevăr continuată: libretul cadou pentru nou născuți.

Casa Națională de Economii și Cecuri Poștale a dăruit copiilor din municipiile București și Cluj, născuți în aceastã zi, câte un libret de economie cu o depunere de 100 lei.

În anul următor, Consiliul Superior al Economiei a decis să extindă, tot de Ziua Mondială a Economiei, această formulă de promovare a economisirii pentru toți născuții din 31 octombrie, din cele 10 capitale de ținuturi. Au fost distribuite atunci 77 librete cadou pentru nou-născuți, majoritatea lor ajungând în familii de muncitori.

La 31 octombrie 1939, libretul cadou s-a generalizat pentru toți nou născuții.

Anul acesta, CEC Bank continuă frumoasa tradiție, astfel că cei care au devenit părinți pe data de 24 noiembrie 2019 și au domiciliul în România se pot prezenta la orice sediu al CEC Bank cu certificatul de naștere al copilului și cu documentul de identitate pentru a primi cadoul de 155 euro, echivalent în lei pe un card de debit Visa. Banca va suporta cheltuielile legate de emiterea cardului, impozitul datorat si comisionul de administrare card pentru prima luna. (Regulamentul (Regulamentul campaniei aici)

 

Lasă un răspuns