Copiii până în 14 ani stau gratis la mare până la mijlocul lunii viitoare!

Este oferta cu care mai mulți hotelieri din sudul litoralului nostru încearcă să atragă cât mai multe familii la mare, în cadrul campaniei „Mare pentru cei mici”.

După luni întregi în care copiii au stat departe de colegii de la școală și de prieteni, operatorii de pe litoral îi invită să se bucure de mare.

Dacă au până în 14 ani, pot beneficia de cazare și mese gratuite pe perioada vacanței.

50 de hoteluri și două parcuri de distracții s-au înscris la campanie până acum. Facilitățile gratuite pentru copii diferă însă de la o unitate la alta.

În campanie s-au înscris și cei care oferă servicii de agrement ce permit accesul gratuit la Parcul de aventuri din Neptun și în Parcul acvatic din Jupiter, prin extragere la tombolă.

Campania se încheie pe 12 iulie.

Ofertele se aplică pachetelor turistice cumpărate în această perioadă, nu și celor luate anul trecut sau cu luni în urmă.

În acest an, din cauza pandemiei, hotelurile de pe litoralul românesc nu au reușit să deruleze campaniile clasice de reduceri cu care turiștii erau obișnuiți la începutul sezonului estival. Din acest motiv, a fost lansată campania “Mare pentru cei mici”, prin care mai multe hoteluri oferă, gratuit, copiilor o serie de facilități.

“Ne-am gândit la această campanie specială pentru familii în condițiile în care ultimele luni au fost foarte stresante atât pentru părinți, cât și pentru copii, fiind nevoiți să stea în case, să lucreze și să învețe online, fără prea multe variante de relaxare. De aceea, vrem să le oferim șansa de a merge în vacanță la mare cu costuri cât mai mici”, a declarat Anca Nedea, acționar și manager general Hotel Opal, unul dintre hotelurile care au intrat în această campanie.

Până acum, s-au înscris în campanie Hotelul Opal (Cap Aurora), care oferă gratuit pentru copii cazare și masă, Hotelul Miorița (Neptun), care pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii, Hotelul Delta din Jupiter și California din Cap Aurora, ambele oferind gratuit cazare în regim all inclusive pentru copiii sub 12 ani. Tot din Jupiter, Hotelul Capitol oferă gratuitate pentru copii la toate tipurile de pachete, la alegere (cazare, cazare cu mic dejun, cazare cu demipensiune – mic dejun și cină – sau all inclusive), iar Hotelul 2D Resort & Spa (Neptun) asigură cazare și masă gratuite pentru copii. La rândul său, Hotelul Olimpic (Jupiter) pune la dispoziție pat suplimentar gratuit pentru copii. Campania se derulează până pe data de 12 iulie, iar lista este deschisă și pentru alte hoteluri care doresc să se înscrie.

Pe lângă facilitățile oferite de hotelieri, în campania “Mare pentru cei mici” au intrat și două parcuri de distracții de pe litoralul românesc: Parc Aventura din Neptun și Galaxy Water Park din Jupiter. Fiecare oferă un număr de 20 de bilete de intrare pentru copiii cu vârsta până în 14 ani.

OFERTA „MARE PENTRU CEI MICI”: AICI!

Lasă un răspuns